رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به مضرات گوشت‌های حیوانی متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیر حیوانی شدند.

موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته

 

حسین رستگار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ افزود: جایگاه محصولات حلال در جهان اعتباری بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان است که سهم کشور ما در این خصوص کمتر از یک دهم است.

وی ادامه داد: مصرف کالا ها‌ی حلال اهمیت ویژه‌ای برای مسلمانان دارد و ما باید تلاش کنیم مردم سفره شان از محصولات حلال پر باشد و همچنین حلیت محصولات تولید داخل بررسی و نظارت شود.

رستگار با بیان اینکه در توصیه‌های دینی ما به استفاده از محصولات حلال تاکید شده است و ادامه داد: گوشت حلال از ذبح آن و تغذیه حیوان هم بهره می‌برد و کشور‌های غیر اسلامی هم به گوشت حلال روی آورده اند، چون سموم کمتری دارد.

وی گفت: فناوری در تولید گوشت حلال و بدون عارضه مهم است و متخصصان ما در کشور به همین منظور توانسته اند از یک تک یاخته گوشتی تولید کردیم که پروتئین و ریز مغذی لازم را دارد و مضرات گوشت حیوانی را ندارد و حلال هم هست که درآینده جایگزین گوشت گاو و دامی می‌شود.

وی با بیان اینکه برای یک کیلو گوشت گاوی ۱۸۰ هزار و ۵۰۰ لیتر آب مصرف می‌شود و ادامه داد: گوشت گاو به علت گاز‌های سمی بدن گاو آلودگی محیط زیستی دارد همچنین به علت تامین علوفه پر هزینه است؛ اما این گوشت تک یاخته‌ای غنی شده است و مضرات گوشت‌های سنتی را ندارد و می‌تواند جایگزین فرآورده‌های حیوانی شود.

رستگار ادامه داد: در اینده جهان دچار چالش محصولات فناورانه از منظر حلال بودن است و ما در سازمان غذا و دارو در تلاشیم با اطمینان برای مردم محصولات سلامت و حلال تولید کنیم.

بر اساس سیاست‌های کلی سلامت، وزارت بهداشت مکلف است نظارت بر سلامت و حلیت محصولات غذایی را پیگیری کند.

source

توسط visitmag.ir