مهدی دادگر در گفت و گو با مهر با اشاره به شرایط مصرف برق در خراسان جنوبی بیان کرد: رشد مصرف برق در سطح کشوری افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه اوج مصرف برق در استان ۳۷۵ مگاوات است، افزود: کاهش تولید و اوج‌گیری مصرف باعث اعمال محدودیت‌ها شده بطوری که برق استفاده‌کنندگان مجاز از ماینرها جهت استخراج ارز نیز برای حفظ پایداری شبکه قطع شده است.

دادگر ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۵ ماینر غیرمجاز کشف و حدود هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان جریمه شدند.

وی اظهار کرد: اگر انرژی مصرفی نیروگاه‌ها جهت تولید برق تأمین نشود، برق تولیدی از شبکه به مدار استان وارد می‌شود تا خاموشی مطلق اعمال نشود.

دادگر با اشاره به گلایه شهروندان مبنی بر عدم اطلاع از زمان قطع برق، گفت: زمان‌بندی قطعی‌های برق به مشترکان پیامک می‌شود.

وی ادامه داد: باوجود اینکه در دستور صادره جهت قطع برق چاه‌های کشاورزی هفت روز هفته از ۱۱ تا ۱۶ مقرر شده، اما این اقدام در خراسان جنوبی دو الی سه روز در هفته انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی افزود: محدودیت‌ها به صورت هفتگی با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی از نوسانات دمایی هوا و میزان کمبود انرژی که از اختلاف مجموع برق تولیدی و مصرفی حاصل می‌شود، در استان‌ها اعمال می‌گردد.

وی با بیان اینکه قطع و وصل زمان‌بندی شده برق تغییر ولتاژ ندارد و به صورت کلی ورود خسارت ناشی از قطعی‌های برق ممکن نیست، گفت: آنچه که به صورت موردی رقم می‌خورد باید در سازوکار خود بررسی شود.

دادگر تاکید کرد: نصب محافظ برق متناسب با هر نوع وسیله با توجه به میزان ولتاژ مصرفی باید مورد توجه کاربران باشد.

به گفته وی، با توجه به مشخص بودن شاخص‌های کیفی و فنی برق توزیعی، کیفیت ولتاژ تحویلی به هر بخش و هر مشترک مشخص است و اتصالات داغ جهت جلوگیری از بروز خسارت کنترل می‌شود.

دادگر بیان کرد: در حال حاضر میزان برق تولیدی در نیروگاه حرارتی قائنات ۵۰۰ مگاوات و میزان برق تولیدی در مجموع نیروگاه‌های تجدید پذیر استان ۵۴ مگاوات است.

source

توسط visitmag.ir