۱۵۳۰۰۸۹




کیک هویج برزیلی نوعی روش پخت متفاوت کیک هویج با طعم و بافت فوق‌العاده است.

فرارو: کیک هویج برزیلی نوعی روش پخت متفاوت کیک هویج با طعم و بافت فوق‌العاده است.

5217173

 کیک‌ها از جمله دسرها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک هویج ازجمله کیک‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن هویج، گردو و دارچین عطر بسیار دلچسبی دارد.

کیک هویج برزیلی نوعی روش طبخ کیک هویج است که دستور پخت متفاوتی دارد و مواد اولیه آن با کیک‌های هویج مرسوم فرق دارد. این کیک هویج با نوعی کرم شکلاتی مخصوص سرو می‌شود که طعم دلپذیری دارد و بسیار خوش‌بافت و خوش‌رنگ است. اگر دوست دارید این کیک هویج متفاوت و خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک هویج برزیلی همراه ما باشید.

کیک هویج برزیلی؛ یک عصرانه خوشمزه و دلپذیر اما سالم

مواد لازم برای پخت کیک هویج برزیلی

هویج خرد شده:۳۲۰ گرم

تخم مرغ: ۵ عدد

روغن مایع: ۲۳۰ گرم

شکر: ۳۰۰ گرم

بکینگ‌پودر: ۱۰ گرم

مواد لازم برای کرم روی کیک

شیرعسلی: ۱ قوطی

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

شیر: ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری سرپر

شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک هویج برزیلی

فرارو نوشت: برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا هویج خام خرد شده، تخم مرغ‌ها، شکر و روغن مایع را داخل دستگاه مخلوط‌کن یا پارچ غذاساز بریزید و دستگاه را یکی دو دقیقه روشن کنید تا همه مواد به صورت کاملا یکدست با هم مخلوط شوند.

حالا مواد میکس شده را داخل یک کاسه مناسب خالی کنید و مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل مخلوط و الک کرده‌اید، کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

کف قالب موردنظرتان را چرب یا کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد.

بعد از پخت، قالب را از کیک خارج کنید و اجازه بدهید کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

در این فاصله باید کرم روی کیک را درست کنید. شیرعسلی، شیر، پودر کاکائو و شکلات تخته‌ای را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا کرم شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید کرم حدود ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و خامه صبحانه به دمای محیط رسیده و کره را به کرم اضافه کنید و هم بزنید.

روی کرم را با کیسه فریزر بپوشانید و در دمای محیط قرار بدهید تا کاملا خنک شود، سپس کرم را روی کیک که کاملا خنک شده است، بریزید و با لیسک پخش کنید. در این مرحله کیک هویج برزیلی خوشمزه و خاص ما آماده سرو است، نوش جان.

 

source

توسط visitmag