همایش روز جهانی ایمنی غذا با توجه به دغدغه‌های رئیس جمهوری شهید برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: توجه خاص رئیس جمهورشهید به حوزه سلامت شامل حوزه سلامت و ایمنی غذا هم می‌شد و توجه وزارت بهداشت به عنوان تامین کننده غذای سالم و عاری از بیماری‌ها هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت از موارد تاکیدی رئیس جمهوری شهید بود.

محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت غذایی گفت: در سند دانش بنیان امنیت غذایی بیش از ۲۰۰ راهبرد برای تامین غذای سالم در نظر گرفته شده است.

عبدالعظیم بهفر سرپرست اداره کل فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی نیز در این همایش گفت: ایران در تولید فرآورده‌های غذایی در بین رتبه‌های بالا منطقه قرار دارد، به ویژه در تولید فرآورده‌های غذایی در بحث ایمنی، رتبه ایران جز کشور‌های ایمن جهانی است.

حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو هم گفت: شاخص‌های پایش فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی به صورت سالانه بهبود می‌یابد.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: محصولاتی که سموم آن‌ها بالاست، باید معدوم شود و در صادرات و واردات محصولات این شاخص‌ها اندازه گیری می‌شوند؛ ما بالغ بر ۲۰۰ سم داشتیم که امروزه با دستگاه‌های جدید و مدرن ۶۰۰ سم در سراسر کشور پایش می‌شود.

source

توسط visitmag.ir