۱۵۱۴۶۳۷




یک نشریه آمریکایی خبر داد که دست‌کم به ۶۰۰ نفر از کارمندان صدای آمریکا اعلام شده است که قرارداد آنها تا چند روز آینده فسخ می‌شود.


فارس: یک نشریه آمریکایی خبر داد که دست‌کم به ۶۰۰ نفر از کارمندان صدای آمریکا اعلام شده است که قرارداد آنها تا چند روز آینده فسخ می‌شود.

photo_2025-05-20_00-44-52

نشریه آمریکایی پُلتیکو در گزارشی به اخراج‌های گسترده در صدای آمریکا اشاره کرد.در این گزارش آمده است: «صدای آمریکا (VOA)، شبکه خبری با بودجه دولتی، بار دیگر زیر فشار دولت دونالد ترامپ قرار گرفته است. روز پنج‌شنبه، آژانس رسانه‌های جهانی ایالات متحده (USAGM)، شرکت مادر صدای آمریکا، اطلاعیه‌های اخراج را برای حدود ۶۰۰ پیمانکار این شبکه ارسال کرد. این اقدام بخشی از درگیری‌های ادامه‌دار با صدای آمریکا است که ترامپ آن را «ضدترامپ» توصیف کرده بود».به گفته سه منبع آگاه، اخراج‌های گسترده عمدتاً پیمانکاران و کارمندان غیرتمام‌وقت را که از طریق قراردادهای خدمات شخصی در نقش‌هایی مانند ویراستار، گزارشگر و طراح گرافیک فعالیت می‌کردند، تحت تأثیر قرار داد. در نامه اخراجی که توسط پولیتیکو بررسی شده، آمده است: «هدف این اطلاعیه آگاه کردن شما از این است که قرارداد خدمات شخصی شما به دلایل مقتضی فسخ شده و این فسخ از ساعت ۲۳:۵۹ روز ۳۰ مه ۲۰۲۵ (۹ خرداد ۱۴۰۴) اجرایی خواهد شد.»تعدادی از اخراجی‌های صدای آمریکا باید خاک این کشور را ترک کنندبیش از ۵۰ نفر از اخراج‌شدگان دارندگان ویزای J-1 هستند و احتمالاً مجبور خواهند شد ظرف ۳۰ روز پس از پایان قراردادشان در ۳۰ مه، خاک آمریکا را ترک کنند. این افراد با آینده‌ای نامعلوم در کشورهای خود مواجه‌اند، جایی که به دلیل گزارش‌هایشان برای صدای آمریکا ممکن است با دستگیری یا خطرات جدی‌تری روبه‌رو شوند.

مایکل آبراموویتز، مدیر صدای آمریکا، در نامه‌ای به کارکنان در روز پنج‌شنبه گفت که از شنیدن خبر اخراج‌ها «دل‌شکسته» است و این اقدام را «غیرقابل توضیح» خواند. او افزود: «تا جایی که من می‌دانم، USAGM هیچ دلیلی برای این تصمیم ارائه نکرده است.» آبراموویتز تأکید کرد: «ما به تلاش برای حمایت از پیمانکاران، به‌ویژه کسانی که ممکن است مجبور به بازگشت به کشورهای متخاصم شوند، در این زمان دشوار ادامه خواهیم داد.»این اخراج‌ها به آشوب‌های ادامه‌دار کارکنان صدای آمریکا از زمان انتصاب کاری لیک توسط ترامپ به‌عنوان رئیس این آژانس افزوده است. در ماه مارس، ترامپ فرمانی اجرایی امضا کرد که به موجب آن چندین آژانس، از جمله USAGM که بر صدای آمریکا و چند رسانه دیگر در سراسر جهان نظارت دارد، «تا حداکثر حد ممکن مطابق با قانون» منحل شوند.جمهوری‌خواهان مدت‌هاست که صدای آمریکا را به داشتن تعصب ضدترامپ متهم می‌کنند. خود ترامپ پس از صدور فرمان اجرایی‌اش، این شبکه را «صدای آمریکای رادیکال» نامید. با وجود تلاش‌هایی برای نجات این آژانس‌ها، یک دادگاه تجدیدنظر فدرال در اوایل این ماه حکم قبلی که مانع از انحلال صدای آمریکا می‌شد را لغو کرد. یک مقام وزارت دادگستری هفته پیش از این حکم، در ایمیلی به وکلا اعلام کرده بود که آژانس بازگشت تدریجی به محل کار را آغاز خواهد کرد.

پتسی ویداکوسوارا، رئیس دفتر کاخ سفید صدای آمریکا و یکی از شاکیان اصلی در پرونده قضایی کارکنان علیه لیک و USAGM، گفت که تلاش‌های حقوقی آن‌ها متوقف نخواهد شد. شاکیان اکنون منتظر بررسی کامل توسط دادگاه تجدیدنظر دی‌سی هستند. او تأکید کرد: «ما و تیم حقوقی‌مان تا جایی که بتوانیم در دادگاه برای این موضوع خواهیم جنگید، تا زمانی که دیگر امکانی برای مبارزه باقی نماند.»اکنون بیش از ۲۴ کارمند به محل کار بازگشته‌اند، که بسیاری از روزنامه‌نگاران صدای آمریکا معتقدند این اقدام برای حفظ حداقل تعداد کارکنان قانونی است. این افراد عمدتاً شامل کارکنان ارشد مرکز خبری انگلیسی صدای آمریکا و روزنامه‌نگارانی از چهار زبان پارسی، ماندارین، دری و پشتو هستند.آبراموویتز گفت: «برخی از بااستعدادترین روزنامه‌نگاران صدای آمریکا پیمانکار بوده‌اند—بسیاری از آن‌ها از ستم در کشورهای خود گریخته‌اند تا داستان آزادی و دموکراسی آمریکا را روایت کنند.»پُلتیکو در پایان گزارش خود نوشت: «این اخراج‌ها نه‌تنها به بی‌ثباتی در صدای آمریکا دامن زده، بلکه نگرانی‌هایی را درباره آینده روزنامه‌نگاران، به‌ویژه کسانی که در کشورهای متخاصم با خطر مواجه‌اند، برانگیخته است. در حالی که صدای آمریکا برای حفظ استقلال و ادامه مأموریتش تلاش می‌کند، سایه تصمیمات سیاسی دولت ترامپ همچنان بر این شبکه سنگینی می‌کند»

 









ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود









source

توسط visitmag