سید مصطفی آذرکیش‌در همایش جشنواره شایستگان ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی جشنواره، گفت: آنچه که امروز شاهد هستیم تجلی عزم، اراده و پشتکار دانش آموزان در کنار تقویت باورهای ملی و دینی با حمایت اولیاء و مساعی ارزشمند معلمان ارجمند است.

 وی افزود: در تمامی جوامع دنیا، دانش آموزان، اصلی ترین سرمایه هر کشورند از این رو، سیاست ها و اهداف کلان وزارت آموزش و پرورش نیز به سمت تربیت جامع و متوازن تمام ساحتی دانش آموزان تغییر یافته است.

آذرکیش اضافه کرد: دنیای امروز به دانش آموزان خلاق، نوآور و متعهد به خدمت نیاز دارد و لازمه آن در عصر تکنولوژی و فناوری، یادگیری مستمر و تقویت تفکر حل مسئله و انتقادی برای انجام کار تیمی در قالب تنوع بخشی به محیط های یادگیری است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در بخش پایانی بیانات خود خاطرنشان کرد: اصلی ترین و مهم ترین گامی که برای پیشرفت کشور می توان برداشت، ترویج خودباوری و تقویت اعتماد به نفس است که منجر به آبادانی ایران عزیز خواهد شد.

 

1536704fWczXvob1ItCJO25D

علی زرافشان مشاور وزیر آموزش و پرورش با ابراز خوشنودی از برگزاری مراسم هایی در این قالب عنوان کرد: بسیار مهم است که ما قدردان زحمات و اراده دانش آموزان عزیز و معلمان ارجمند باشیم که در جهت آبادانی میهن مان می کوشند و همواره پرچم جمهوری اسلامی ایران را در عرصه های مختلف به اهتزاز در می آورند.

وی با بیان اینکه تغییر باور در وزارت آموزش و پرورش در نوع دیدگاه در خصوص توانایی های دانش آموزان امروز به نتیجه رسیده و ما شاهد شکوفایی نخبگان در تمامی ابعاد در سطح ملی و بین المللی هستیم گفت: ورود دانش آموزان به حوزه نانو و هوش مصنوعی و درخشش آنها در علوم جدید گواه این ادعاست.

وی افزود: کشور باور کرده که دانش آموزان می توانند مرزهای علم را درنوردیده و خلاق باشند همان گونه که توانسته اند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش از تمامی دست اندر کاران حوزه تعلیم و تربیت خواست تا بیش از پیش و با بهره گیری از تمامی ظرفیت های ممکن در شناسایی و پرورش استعدادهای آینده سازان کشورمان، همت خویش را به کار گیرند.

 

1536771fESdFovfLbzqIU7C9

سیدرضا میرزاده معاون آموزش متوسطه و دبیر ستاد اجرایی جشنواره بخش دانش آموزی جشنواره شایستگان با تقدیر از مساعی دانش آموزان، اولیاء و همکاران محترم ستادی و صف علی الخصوص معلمان تلاشگر در تحقق منویات مقام معظم رهبری و اهداف سند تحول بنیادین در جهت تربیت دانش آموز خلاق و نخبه؛ هدف از برگزاری این جشنواره را تبیین رسالت الگوسازی و الگوبرداری آن دانست و افزود: اینک با تغییر دیدگاه در سطح کلان حوزه آموزش و پرورش، نظاره گر تربیت و پرورش نخبگانی بوده ایم که با درخشش خویش در مسابقات ملی و بین المللی در آبادانی ایران اسلامی نقش موثری را ایفا نموده اند.

وی در بخش دیگری از بیانات خویش، پژوهش سراهای دانش آموزی را انسجام دهنده و عامل قوام بخش فعالیت های پژوهشی و علمی در کشور دانست و گفت: نظام تعلیم و تربیت و مسئولین ایران سرافراز، قدردان افتخار آفرینی فرزندان این مرز و بوم هستند و نهایت تلاش خود را در استفاده از ظرفیت شما آینده سازان در جهت آبادانی و پیشرفت کشور به کار می بندد.

دبیر ستاد اجرایی جشنواره شایستگان در خصوص درخشش دانش آموزان شهر تهران افزود: در بخش المپیادهای علمی در سطح کشور از بین ۵۵۴ رتبه برگزیده، سهم دانش آموزان شهر تهران، ۲۸۳ رتبه برتر و مدال های رنگارنگ بوده و از بین ۳۵ رتبه بین المللی، توانسته اند ۱۹ رتبه را از آن خود کنند همچنین از مجموع رتبه های تک رقمی کنکور سراسری ۲۲ درصد یعنی ۱۱ نفر بین رتبه ۱ تا ۹ در رشته های مختلف را کسب کردند و در بخش جشنواره های علمی و پژوهشی پژوهش‌‌سراها تعداد ۶۷۰ رتبه استانی و ۶۰ رتبه کشوری در شاخه های مختلف از قبیل(جشنواره های خوارزمی، هنری فنی و حرفه ای و …)، چندین رتبه برتر کشوری توسط دانش آموزان استثنایی، ۶۵ رتبه کشوری در حوزه پرورشی، ۱۸ رتبه استانی در رشته های مختلف ورزشی، ۲ رتبه کشوری در حوزه سواد آموزی از افتخارات دیگر دانش آموزان شهر تهران بوده است.

میرزاده افزود: نخبگان شهر تهران علاوه بر آن در مسابقات جهانی ارشمیدس در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک و نیز مسابقات فیراکاپ روسیه حائز مدال های رنگارنگ شده اند که مجموع این موفقیت ها نشان از ارتقا آموزش و پرورش شهر تهران در نخبه پروری تمام ساحتی و ابعاد تربیتی دارد.

گفتنی است در این همایش از دانش آموزان برتر مناطق نوزده گانه در سطح ملی و بین المللی در تمامی حوزه ها با حضور مسئولین وزارتی و شهر تهران تجلیل به عمل آمد.

source

توسط visitmag.ir