به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا،سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ، در خصوص آمار تصادفات فوتی عابرین پیاده گفت که در این مدت، عابرین پیاده در ۶۹ مورد تصادف فوتی مقصر شناخته شدند. وی همچنین تاکید کرد که بر اساس ماده ۲۱۵ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی، عابرین پیاده موظف به عبور از پیاده‌روها هستند و باید از دویدن یا پریدن ناگهانی در سطح معابر خودداری کنند. علاوه بر این، عبور از بزرگراه‌ها برای عابرین پیاده ممنوع است و آنها باید از گذرگاه‌های مخصوص یا پل‌های هوایی برای عبور استفاده کنند.

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ همچنین به تفکیک سنی تصادفات عابرین پیاده پرداخت. طبق این آمار، ۴ درصد از فوتی‌ها مربوط به عابرین زیر ۱۸ سال، ۸ درصد به سنین ۱۸ تا ۲۵ سال، ۱۲ درصد به سنین ۲۵ تا ۴۵ سال، ۱۵ درصد به سنین ۴۵ تا ۵۵ سال، ۱۹ درصد به سنین ۵۵ تا ۶۵ سال و ۳۰ درصد از این آمار به عابرین پیاده بالای ۶۵ سال اختصاص دارد. به‌طور کلی، بیشترین درصد تصادفات عابرین پیاده در شهر تهران مربوط به گروه سنی بالای ۶۵ سال است.

سرهنگ کشیر در پایان به برخی جزئیات خاص اشاره کرد و گفت که سه فقره از تصادفات عابرین پیاده در خیابان وحدت اسلامی مربوط به افراد بالای ۶۰ سال بوده است. این آمار نشان‌دهنده ضرورت توجه ویژه به ایمنی عابرین پیاده، به‌ویژه در گروه‌های سنی بالاتر است.

در نهایت، با وجود کاهش نسبی تصادفات عابرین پیاده در سال جاری، همچنان تعداد زیادی از افراد در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند. توجه بیشتر به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه از سوی عابرین پیاده، می‌تواند نقش مهمی در کاهش این آمار داشته باشد.

source

توسط visitmag.ir