به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر صابر جباری فاروقی با اشاره به اهمیت برنامه‌های جامع در سیاست‌های جمعیتی، اظهار داشت که نگاه تک‌بعدی به مسائل جمعیتی مانند ازدواج، فرزندآوری، ناباروری و مهاجرت، نمی‌تواند مشکلات موجود را حل کند. وی همچنین افزود که با وجود شرایط اقتصادی خوب در برخی از استان‌ها، همچنان شاهد کاهش میزان باروری هستیم که ناشی از تغییر نگرش‌ها و سبک زندگی است.

جباری فاروقی با بیان این که وزارت بهداشت نقشی ویژه در ارتقای سلامت جمعیت دارد، افزود: وزارت بهداشت با ارائه خدماتی مانند مراقبت‌های پیش از بارداری، حین بارداری و پس از آن، نقش مهمی در جوانی جمعیت ایفا می‌کند. وی در ادامه بر لزوم تغییر نگاه مردم به فرزندآوری به‌عنوان یک سرمایه اجتماعی تأکید کرد و افزود که در شرایط فعلی، فرهنگ‌سازی برای تغییر این نگرش بسیار ضروری است.

وی در پایان اعلام کرد که ۱۳ استان برخوردار کشور، که به لحاظ درآمد، اشتغال و مسکن وضعیت بهتری دارند، به‌دلیل تغییر نگرش به مادری و فرزندآوری، همچنان شاهد پایین‌ترین نرخ باروری هستند. این امر نشان‌دهنده ضرورت توجه به تغییرات فرهنگی در کنار سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی برای جوانی جمعیت است.

source

توسط visitmag.ir