مشاور اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: سازمان غذا و دارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگ‌های خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا، اجازه توزیع پیدا نکنند.

جلوگیری از توزیع محصولات حاوی رنگ‌های خوراکی غیر مجاز و دوز بالا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­­دکتر یوسف صادقیان­ گفت:­ رنگ‌های خوراکی مصنوعی به دلیل ترکیبات شیمیایی خاص خود می‌توانند در برخی افراد موجب آلرژی، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری شوند. ضروری است که مصرف‌کنندگان به برچسب محصولات توجه کرده و به سمت انتخاب محصولات حاوی رنگ‌های طبیعی و ایمن بروند.

 

وی افزود:­ وظیفه ما حفاظت از سلامت جامعه است و در این راستا تولیدکنندگان نیز باید مسئولیت‌پذیر بوده و از رنگ‌های خوراکی ایمن و سالم در محصولات خود استفاده کنند. ­

source

توسط visitmag