به گزارش سلامت نیوز،دلیل این واقعه استفاده از داروهای بی‌کیفیت اعلام شد و بعداً احتمال آلودگی این داروها به عنصر آلومینیوم مطرح گردید. کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نشستی با حضور مسئولان مرتبط، ابعاد این موضوع را بررسی کرد و نتایج نشان داد که یکی از شرکت‌های داروسازی قصور کرده است. رئیس این شرکت تأیید کرد که نظارت کافی بر مواد اولیه انجام نشده و داروها آلوده به آلومینیوم بوده‌اند.

این سهل‌انگاری منجر به افزایش تعداد جان‌باختگان به ۷۰ نفر شد. با وجود گذشت بیش از سه ماه از آغاز بررسی‌های کمیسیون، انتظار می‌رفت که دستگاه قضایی با جدیت بیشتری به موضوع رسیدگی کند، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که این شرکت دوباره به تولید دارو دعوت شده است.

حسین کرمانپور، سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت، در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «در دی‌ماه ۱۴۰۲ جزئیات بیشتری مشخص شد و معلوم گردید که قصور شرکت جدی و قابل‌توجه بوده است. توزیع‌کننده سرم صفاقی نیز مورد بازدید رئیس سازمان غذا و دارو و تیم فنی همراه قرار گرفت و در طی این بازدید، نتایج نمونه‌برداری از خط تولید نشان داد که محصولات دارای ناخالصی‌های مشکل‌ساز هستند.»

او افزود: «پس از این بررسی‌ها، پرونده قضایی تشکیل، خط تولید متخلف تعطیل، و تمامی محصولات آن از بازار جمع‌آوری شد. این اقدامات به منظور پیشگیری از بروز مشکلات بیشتر و حفاظت از سلامت عمومی انجام گرفت. با این حال، عوارض شدید این محصولات برای برخی بیماران منجر به فوت آنان گردید.»

source

توسط visitmag.ir