رئیس دانشکده روانشناسی و خدمات اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۳ و ۴ دهم درصد جمعیت جهان افسردگی دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دکتر مسجدی در مراسم گشایش رسمی دانشکده روانشناسی و خدمات اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پوشش بیمه برای خدمات روانشناسی خبر داد و خواهان تلاش برای پیشگیری از اعتیاد به اینترنت گردی و فرزند پروری نادرست در کشور شد.
رئیس دانشکده روانشناسی و خدمات اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: حدود ۴۰۰ پژوهش با همکاری دیگر گروههای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال اجراست.
علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مراسم گفت: آسیب شناسی روانشناسی به سبب مدل اجتماعی انتزاعی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت مهارت آموزی به فارغ التحصیلان روانشناسی تاکید کرد و گفت: روانشناسان جوان باید در زمان ارائه خدمات اجتماعی مهارت کافی داشته باشند.
علیرضا زالی با اشاره به ۳۰۰ هزار دانشجوی روانشناسی در کشور افزود: وزن سلامت روان و سلامت جامعه در شبکه سلامت کشور بالاست و باید به استانداردهای جهانی نزدیکتر شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: آمارهای سلامت روان کشور باید از ۱۰ سال به ۵ سال کاهش یابد تا در برنامهریزی برای مداخلات به هنگام اطلاعات به روزتر داشته باشیم.
علیرضا زالی همچنین با ابراز تاسف از تشخیص دیر هنگام اوتیسم گفت: با تشخیص به هنگام و زیر دو سال این بیماری قابل درمان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: توجه به رفتار بچه و کارهای مقابلهای برای تشخیص به هنگام این گونه بیماریها ضروری است.
علیرضا زالی گفت: انگ زدن به بیماران روانی مهمترین خیانت شهروندی است و این بیماریها نیز همانند سرماخوردگی است که موجب مراجعه دیرهنگام برای درمان میشود و در این زمینه مقاومت وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه برخی از بیماریهای جسمی نیز ریشه روانی دارد، گفت: نخستین رسالت روانشناس انگ زدایی است که رسانهها نیز در آن نقش بسزایی دارند.
علیرضا زالی افزود: درمانهای غیر دارویی بهترین روش برای درمان این بیماران است.