به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر پاسالار ظهر چهارشنبه در کمیته هم اندیشی و برنامه ریزی برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها ی حوزه پدافند غیر عامل اظهار کرد: حوزه فناوری به عنوان یکی از نقاط مهم و مورد توجه دشمن است.

وی با اشاره به حملات سایبری خاطرنشان کرد: ضرورت دارد کارشناسان این حوزه با شناسایی نقاط و گلوگاه‌های آسیب پذیر آن، نسبت به تأمین امنیت حوزه حساس سایبری اقدام کنند.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بر برگزاری رزمایش سایبری در ثبت احوال استان با هدف آمادگی جهت حفظ پایداری شبکه و ارائه خدمات بدون وقفه در زمان بحرانی و هنگام قطعی برق تاکید کرد.

صیانت از اطلاعات هویتی مردم

وی افزود: از مأموریت‌های اصلی سازمان ثبت احوال کشور ارائه خدمات مستمر و برخط و حفاظت و صیانت از اطلاعات هویتی مردم به منظور تداوم ارائه خدمات هویتی به مردم و دستگاه‌های اجرایی است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ هزار نقطه در کشور از سامانه‌های ثبت احوال به صورت لحظه‌ای سرویس دریافت می‌کنند، تصریح کرد: سامانه‌های ثبت احوال زیرساخت ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان است؛ چنانچه سامانه‌های ثبت احوال با اختلال مواجه شود ارائه خدمات در همه دستگاه‌های اجرایی با وقفه مواجه می‌شود.

پایش و شناسایی انواع تهدیدات

پاسالار ادامه داد: وظیفه کمیته پدافند غیرعامل ثبت احوال استان رصد، پایش و شناسایی انواع تهدیدات در حوزه‌های مختلف ادارات در عرصه پدافند غیرعامل است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر، افزود: برای اجرای برنامه‌های پدافند غیرعامل باید از همه پتانسیل‌های وظرفیت‌های موجود در سطح شهرستان بهره گرفت و ضمن توجه جدی به تهدیدات و راهکارهای عملی برای مقابله با آنها را طرحی و برنامه ریزی و اجرا کرد.

وی، با بیان اینکه پدافند غیرعامل در هر دستگاه اجرایی ساختار و عملکرد متناسب با مسئولیت‌های آن دستگاه را دارد، تصریح کرد: باید گلوگاه‌ها و نقاط آسیب پذیر شناسایی شود و برای مقابله با تهدیدات اقدامات متناسب انجام داد.

بازدیدهای مستمر از زیر ساخت‌ها

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر، مانیتورینگ جهت رصد لحظه‌ای پایداری شبکه و سامانه‌های ارائه خدمت را ضروری عنوان کرد و افزود: بازدیدهای مستمر از زیر ساخت‌ها و مراکز خدمات رسان استان و ارائه هشدارها و تذکرات لازم جهت رفع نواقص و خلاء های حفاظتی موجود و مصون سازی و رعایت الزامات و ملاحظات پدافند غیر عامل در آنها از جمله تأمین و استقرار مولدهای برق اضطراری، به منظور پیشگیری از وقفه در خدمت رسانی به مردم در شرایط بحرانی را به عنوان یکی از مهم‌ترین رسالت‌ها پدافند غیر عامل مورد تاکید قرار داد.

گفتنی است، رزمایش ارزیابی آماده به کاری مولّدهای برق اضطراری ثبت احوال استان بوشهر در هفته پدافند غیرعامل به اجرا درآمد.

هدف اصلی این برنامه، سنجش ارزیابی و آمادگی ثبت احوال استان بوشهر بود تا در صورت قطع برق سراسری در شرایط خاص بحرانی، مولّدهای برق اضطراری وارد مدار شوند. در این رزمایش برق ساختمان ثبت احوال استان و شهرستان بوشهر قطع و آمادگی دیزل ژنراتور این ساختمان در مواقع بحران مورد ارزیابی قرار گرفت.

source

توسط visitmag.ir