مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: کنترل وزن متعادل، پیاده روی روزانه و استفاده از منابع لبنی و میوه و سبزیجات خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

**پیشگیری از پوکی استخوان با رعایت سبک زندگی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ اسماعیل زاده افزود: پوکی استخوان اغلب در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق می‌افتد و لاغری خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

اسماعیل زاده تاکید کرد: مصرف بیش از حد نمک موجب افزایش دفع ادراری کلسیم می‌شود و مصرف بیش از حد گوشت قرمز نیز با افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان مرتبط است.

وی اضافه کرد: انواع فست فود‌ها و نوشیدنی‌های شیرین شده هم موجب اسیدی شدن ادرار می‌شود و باید در مصرف آن احتیاط کرد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: در مقایسه با مردان، زنان بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند. بنابراین، مصرف کلسیم و حفظ سلامت و تراکم استخوان برای زنان مهم است.

وی افزود: محصولات لبنی، سبزیجات برگ سبز تیره، بادام و پنیر از منابع غنی از کلسیم هستند، بانوان بالای ۵۰ سال روزانه به ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز دارند.

source

توسط visitmag