مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از وجود درختان کهنسال کلخونگ ۷۰۰ ساله از خانواده پسته وحشی و بلوط ۵۰۰ ساله در زیستگاه‌های طبیعی و منطقه شکار ممنوع ارم دشتستان خبر داد.

به گزارش سلام نو عبدالرحمن مرادزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر پس از بازدید از زیستگاه‌های طبیعی و منطقه شکار ممنوع ارم دشتستان با اشاره به وجود 2 درخت کهنسال در دشتستان با قدمت 7 و 5 قرن اظهار داشت: 2 درخت با قدمت بالای 5 قرن‌ در بخش ارم شهرستان دشتستان از درختان کهنسال آثار طبیعی ارزشمند و منبعی از اطلاعات ژنتیکی هستند.

وی ادامه داد: دو درخت کهنسال کلخونگ و تنها بلوط استان بوشهر عمر آنها به ترتیب بیش از 700 و 500 سال تخمین زده شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر درخت کلخونگ را به‌عنوان کهنسال‌ترین درخت کلخونگ از گونه پسته وحشی کوهی در زاگرس نام برد و گفت: استان بوشهر دارای درختان کهن‌سالی است که با پشت سر گذاشتن دوره‌های مختلف تاریخی و پدیده‌های متفاوت، اکنون می‌توانند به عنوان آثار طبیعی ارزشمند و منبعی از اطلاعات ژنتیکی مورد مطالعات و پژوهش قرار گیرند.

مرادزاده اضافه کرد: درختان کهنسال که توانسته‌اند بعد از گذشت قرنها، آسیب‌ها، حوادث و آفات را پشت سر بگذارند، بنیان ژنی قوی دارند به همین دلیل حفظ این بنیان‌های دارای ژن قوی به عنوان ذخایر ژنتیکی برای حفاظت از گونه‌های دیگر ضروری است.

مرادزاده با تأکید بر حفاظت از نعمات خداوند اضافه کرد: درختان کهنسال آثار طبیعی هستند که عمر طولانی آنها آنها اسرار مهمی از پدیده‌های مختلف زیستی و طبیعی را در خود دارند و لازم است با حفاظت از آنها ، پیکر تنومند این درختان ارزشمند از هرگونه تهدید انسانی و طبیعی در امان بماند.

عکس‌هایی از درخ‌های ۵۰۰ و ۷۰۰ ساله در بوشهرعکس‌هایی از درخ‌های ۵۰۰ و ۷۰۰ ساله در بوشهرعکس‌هایی از درخ‌های ۵۰۰ و ۷۰۰ ساله در بوشهر

عکس‌هایی از درخ‌های ۵۰۰ و ۷۰۰ ساله در بوشهرعکس‌هایی از درخ‌های ۵۰۰ و ۷۰۰ ساله در بوشهرعکس‌هایی از درخ‌های ۵۰۰ و ۷۰۰ ساله در بوشهر

انتهای پیام/190

source

توسط visitmag.ir