کد خبر: 285204

تاریخ انتشار: شنبه 18 مرداد 1404 – 22:56

به گزارش بهداشت‌نیوز، چغندر یکی از سبزیجات ریشه‌ای سرشار از نیترات طبیعی است که در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود؛ ماده‌ای که رگ‌های خونی را گشاد کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد.

در پژوهشی که در مجله علمی Hypertension منتشر شد، افرادی که به مدت دو هفته روزانه یک لیوان آب چغندر مصرف کردند، کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک داشتند.

دکتر فریبا قادری، متخصص تغذیه بالینی، در گفت‌وگو با بهداشت‌نیوز عنوان کرد:

«چغندر علاوه بر نیترات، سرشار از فیبر، پتاسیم، فولات و آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند بتالائین است که در کاهش التهاب، محافظت از سلول‌ها و بهبود عملکرد سیستم قلبی-عروقی نقش دارند.»

او افزود:

«افرادی که در معرض بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا یا ضعف گردش خون هستند، می‌توانند از چغندر به‌عنوان یک درمان طبیعی در رژیم روزانه خود استفاده کنند.»

روش مصرف پیشنهادی:

آب چغندر تازه را می‌توانید با کمی آب‌لیمو یا آب سیب ترکیب کرده و روزانه یک لیوان میل کنید.

همچنین می‌توان چغندر پخته‌شده را در سالاد، سوپ یا خوراک‌ها استفاده کرد.

source

توسط visitmag.ir