به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا،دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سردرد مزمن روزانه را یکی از مشکلات شایع در بیماران مبتلا به افسردگی دانست و بر لزوم درمان‌های اصولی و اجتناب از خوددرمانی تأکید کرد.دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سردرد مزمن روزانه را یکی از مشکلات شایع در بیماران مبتلا به افسردگی دانست و بر لزوم درمان‌های اصولی و اجتناب از خوددرمانی تأکید کرد.

دکتر «بهنام صفرپور»، متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ صرع، در برنامه «اینجا طبیب» رادیو سلامت از سردرد مزمن روزانه به‌عنوان یکی از چالش‌های رایج در میان بیماران یاد کرد، و گفت: سردردهایی که هر روز فرد را درگیر می‌کند، به‌خصوص اگر تصویربرداری مشکلی را نشان ندهد، معمولاً تحت عنوان سردرد مزمن روزانه طبقه‌بندی می‌شوند.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از عوامل تشدیدکننده این نوع سردرد، مصرف بیش‌ازحد مسکن‌هاست که خود می‌تواند باعث نوعی سردرد ناشی از درمان شود.دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: اگر فردی به‌مدت سه ماه و بیشتر از ده روز در ماه، از داروهای مسکن استفاده کند، خود آن داروها می‌توانند منجر به سردرد شوند و روند درمان را با چالش‌های جدی روبه‌رو سازند.

صفرپور همچنین افزود: درمان افسردگی زمینه‌ای می‌تواند به میزان زیادی به کنترل سردردهای مزمن کمک کند و نباید نادیده گرفته شود.

وی در پایان توصیه کرد: بیمارانی که با چنین الگوهایی از سردرد مواجه هستند، باید با متخصص مغز و اعصاب مشورت کنند تا درمان‌های دارویی هدفمند آغاز شود و از مصرف خودسرانهٔ مسکن‌ها خودداری کنند.

source

توسط visitmag.ir