به گزارش خبرنگار پانا؛ دکتر علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در نشست مدیران وزارت آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزئیات حوادث اخیر و اقدامات این وزارت برای مدیریت شرایط پرداخت.
دکتر کاظمی با ابراز همدردی با خانواده های شهدای حمله رژیم صهیونی به مناطق مسکونی و غیرنظامی خصوصا دانش آموزان و فرهنگیان شهید گفت: در این حادثه تلخ، شماری از فرهنگیان فداکار و دانش آموزان بیگناه در چندین استان کشور به شهادت رسیدهاند. ۳۰ دانشآموز و ۷ فرهنگی در این حادثه شهید شدند.
وزیر آموزش و پرورش به آسیبهای وارد شده اشاره کرد و گفت: هیچ مدرسهای به صورت مستقیم مورد اصابت قرار نگرفته است. ۳۶ مدرسه دچار آسیبهای جزئی مانند شکستن شیشهها شدهاند و تنها یک مدرسه در منطقه ۳ آسیب جدی دیده است.
وزیر آموزش و پرورش از تشکیل ستاد ویژه مدیریت بحران خبر داد و گفت: وزارت آموزش و پرورش بازسازی مدارس آسیب دیده را با همکاری سازمان نوسازی مدارس انجام داده است. همچنین این وزارتخانه با توجه به برگزاری ۲ آزمون مهم که امتحانات نهایی و آزمون مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان است، برنامهریزی آموزشی جایگزین داشته است.
وی افزود: طراحی سه سناریو برای سال تحصیلی جدید برای اتفاقات پیشبینی نشده از جهت آمادگی نظام آموزشی انجام شده است. سناریوی اول: آموزش کاملاً حضوری؛ سناریوی دوم، آموزش ترکیبی (حضوری و مجازی) و سناریوی سوم، آموزش کاملاً مجازی است. در همین راستا آمادهسازی مدرسه تلویزیونی ایران برای پوشش آموزشی و به روزرسانی شبکه شاد برای ارائه خدمات بهتر در دستورکار قرار گرفته است.
دکتر کاظمی بر ارائه خدمات روانشناختی تأکید کرد و گفت: اعزام تیمهای مشاوره به مدارس آسیب دیده از برنامههای وزارت آموزش و پرورش بود. همچنین برگزاری جلسات روانشناسی برای دانشآموزان و معلمان و نیز راه اندازی خطوط ارائه مشاوره تلفنی از دیگر اقدامات این وزارت است.
کاظمی در پایان با تأکید بر تداوم آموزش گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونی، نهضت توسعه عدالت در وزارت آموزش و پرورش همچنان پیگیری میشد. دکتر پزشکیان؛ رئیسجمهور نیز بلافاصله، موضوع تشکیل جلسه ویژه نهضت توسعه آموزش و پرورش را مطرح کردند. این جلسه با حضور شخص رئیسجمهور برگزار شد و به بحث و تبادل نظر درباره توسعه مسائل آموزش و پرورش اختصاص داشت.
source