در این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و آشنایی دانش‌آموزان با تنوع غذایی ایرانی برگزار شد، برنامه‌های جنبی متنوعی از جمله سخنرانی، اجرای مسابقات فرهنگی و هنری، دکلمه‌خوانی و اهدای هدایا نیز برگزار شد.

حضور جمعی از مدیران ادارات و نهادها، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و اعضای جامعه فرهنگی نیز جلوه‌ خاصی به این آیین فرهنگی، غذایی بخشید.

شایان ذکر است در این جشنواره بیش از ۵۰ نفر در بخش تهیه و عرضه غذاهای ایرانی مشارکت داشتند که در پایان، پس از داوری، به ۱۰ نفر از شرکت‌کنندگان برتر هدایایی اهدا شد.

 

source

توسط visitmag.ir