به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، درست روز شنبه -۲۰ اردیبهشت- بود که ساعت کاری اداره‌ها و سازمان‌های دولتی تغییر کرد و براساس مصوبه دولت از آن روز، افراد شاغل در اداره‌های دولتی باید در بازه زمانی ۶ صبح تا ۱۳ مشغول به کار شوند.

پشت پرده این تغییر ساعت، پدر و مادر‌های شاغل مانند سال گذشته با دردسر‌های خاص خود رو‌به‌رو می‌شوند و برخی با این سئوال مهم رو‌به‌رو شدند که ساعت کاری مهد‌های کودک چه می‌شود. حمیدرضا شیخ الاسلام رئیس سازمان تعلیم و تربیت در آخرین اظهار نظر به این سئوال پاسخ داده است:

۱-با توجه به تغییر ساعت آموزشی از سوی وزارت آموزش و پرورش، ساعت تربیتی کودکستان‌ها مشخص بوده و تغییر نمی‌کند. ممکن است بدلیل افزایش ساعت نگه داشت و آموزش کودکان، هزینه کودکستان‌ها اضافه شود، اما اغلب مهد‌ها هزینه‌ها را افزایش نداده‌اند و طبق گزارش‌های دریافتی، در حال حاضر بسیاری از موسسان و مدیران مهد‌ها همکاری لازم را داشته‌اند.

۲-در یک کلاس ۲۰ نفره ممکن است ۱۵ نفر فرهنگ غیرکارمندی داشته باشند، طبق بندی از ماده ۲۱ شیوه نامه، کودکستان‌ها با اولیاء تعامل خواهند داشت که طبق گزارش‌های دریافتی، در حال حاضر بسیاری از موسسان و مدیران مهد‌ها همکاری لازم را انجام داده‌اند.

۳-اگر کودکستانی در این زمینه همکاری نکند، تخلف نیست، زیرا ساعت آموزشی مهد‌ها مشخص است. برای بچه‌هایی که مادران شاغل دارند کلاس جدا تشکیل می‌شود، همان طور که در حال حاضر مربیان بسیاری از کودکستان‌ها زودتر از گذشته در محل کار حضور پیدا کرده و بچه‌ها را می‌پذیرند. ماهیت کودکستان غیردولتی است، ممکن است بدلیل افزایش ساعت نگه داشت و آموزش هزینه اضافه شود که قاعدتا این کار را نمی‌کنند.

source

توسط visitmag.ir