کد خبر: 282217

تاریخ انتشار: دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 – 18:30

به گزارش بهداشت نیوز لیمو ترش یکی از میوه‌های پرخاصیت و پرطرفدار است که به دلیل طعم و عطر خاص خود در آشپزی، پزشکی سنتی و صنایع دارویی کاربرد گسترده‌ای دارد. طبع لیمو ترش در طب سنتی، سرد و خشک بوده و سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین‌های گروه B، فولات، ویتامین C، آهن، کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، فیبر و لیمونن است.

ویتامین‌های گروه B در ترکیب با یکدیگر عملکرد سیستم عصبی را بهبود می‌بخشند و انرژی بدن را افزایش می‌دهند. ویتامین E نیز به عنوان یک آنتی‌اکسیدان معرفی می‌شود و به حفظ سلامت پوست و محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از اکسیداسیون کمک می‌کند.

پتاسیم نقش مهمی در حفظ تعادل آبی و الکترولیتی بدن دارد و فیبر موجب بهبود عملکرد گوارشی و کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی می‌شود. همچنین، مصرف لیموترش می‌تواند به بهبود هضم و جذب مواد مغذی در بدن کمک کند، بوی بد دهان را کاهش دهد و به بهبود سلامت دهان و لثه کمک کند.

منبع: مهر

source

توسط visitmag.ir