فرماندار خرمدره گفت: از مهمترین دلایل ماندگاری آثار شهید آوینی میتوان به اخلاص و خداباوری اشاره کرد.
به گزارش سلام نو مجتبی نوری امروز (پنجشنبه ۲۱ فرودین) در هشتمین همایش بزرگداشت سالروز شهادت هنرمند اهل قلم سید مرتضی آوینی ضمن تاکید بر اهمیت موضوع هنر، اظهار کرد: شهید آوینی دارای آثار ارزشمندی است که بسیاری از آنها در سطح جهانی حرف برای گفتن دارد، فرهنگی که شهید آوینی آن را به همگان معرفی کرد فرهنگی بسیار ارزشمند است که سبب تربیت رزمنده و بسیجیان مخلصی شد.
وی عنوان کرد: یکی از مصادیق این تربیت رزمندگان و شهدا مدافع حرم در سوریه و عراق بودند که با وجود حمایت استکبار و حضور نیروهای داعشی با بیش از ۸۰ ملیت مختلف، با غیرت دینی خود و یاد و خاطره روزهای دفاع مقدس که توسط شهید آوینی روایت شده است اجازه ندادند که حتی کوچکترین تعرض و جسارتی به حریم آل الله در سوریه و عراق صورت گیرد.
نوری با بیان اینکه اگر ما مفاهیم والای فرهنگ ایثار و شهادت و این کلیدهای بهشت را به نسل جوان و نوجوان خود به خوبی معرفی و منتقل کنیم این مملکت از هرگونه آسیبی محفوظ خواهد ماند، تصریح کرد: اگر در این امر کوتاهی و غفلت شود قطعا در آینده با مشکلاتی روبرو خواهیم شد که برگزاری این قبیل همایش ها در این راستا بسیار ارزشمند است که باید تداوم داشته باشد.
فرماندار خرمدره با توضیح اینکه برنامه روایت فتح شهید آوینی در معرفی و شناساندن شهدا بسیار تاثیرگذار است، متذکر شد: باید قبول کنیم که روایتها و آثار شهید آوینی از مرزهای کشور ما نیز فراتر رفته است.
نوری اخلاص وخداباوری را مهمترین ویژگی شهید آوینی دانست و تصریح کرد: پایبندی وی به اصول فکری، اخلاقی باعث شد مستندهای ارزشمندی تولید کند که نمونه آن برنامه روایت فتح است که نقش بزرگی در ترویج ایدههای انقلاب اسلامی ایفا کرده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرمدره نیز در حاشیه این برنامه از شهید آوینی را به عنوان یکی از چهرههای شناخته شده دفاع مقدس یاد کرد و گفت: هنرمندان سرمایههای اجتماعی و از افتخارات این مرز و بوم هستند و امیدواریم با حمایت مسئولان هنرمندان شهرستان خرمدره سهم بسزایی در رشد و پویایی فرهنگ و هنر کشور داشته باشند.
زهرا باقرزاده با توضیح اینکه شهید سید مرتضی آوینی را میتوان یکی از مهمترین اندیشمندان و هنرمندان اسلامی دانست که هنر را به ابزاری برای بیان حقیقت و تعالی روح تبدیل کرد، افزود: او با نگاه عمیق و عرفانی خود به هنر، بهویژه سینمای مستند، توانست تصویری متفاوت از دفاع مقدس و روحیه جهاد فی سبیلالله ارائه دهد.
وی خاطرنشان کرد: آوینی معتقد بود که هنر واقعی باید برآمده از ایمان و حقیقت باشد و بتواند انسان را به سوی کمال راهنمایی کند. تفکر او همچنان الهامبخش نسل جدیدی از هنرمندان متعهد است که در پی پیوند میان هنر، ایمان و هویت اسلامیاند.
انتهای پیام