«ناتور دشت» یکی از فیلم‌های متفاوت این دوره از جشنواره بود که هم از نظر اجرایی و هم از نظر داستانی، چالش‌های زیادی برای تیم تولید به همراه داشت. انتخاب بازیگران، ساخت لوکیشن‌ها و کار در شرایط دشوار زمستان، همگی از مسائلی بودند که محمدرضا خردمندان و تیمش با آن‌ها روبه‌رو شدند. به‌ویژه انتخاب علی صالحی، که بیشتر در نقش‌های طنز دیده شده بود، ریسک بزرگی محسوب می‌شد؛ اما انگیزه بالای او، کارگردان را متقاعد کرد که می‌تواند از پس این نقش پیچیده برآید. در همین بین در مطلب ذیل می‌توانید گفت‌وگو با محمدرضا خردمندان را بخوانید.

‌فیلم «ناتور دشت» در شرایط دشواری ساخته شده است. چطور این چالش‌ها را مدیریت کردید؟

ما بسیاری از لوکیشن‌های خارجی را خودمان ساختیم. همان‌طور که آقای فرجی هم اشاره کردند، این‌ها ساخته شدند و ما هم‌زمان با تولید، در حال آماده‌سازی این لوکیشن‌ها بودیم. فیلمبرداری در فضای سرد زمستان انجام شد که کار را سخت‌تر می‌کرد، به‌ویژه با در نظر گرفتن شرایط صحنه‌ای پیچیده.

شما سابقه کار در تلویزیون را هم دارید، اما به نظر می‌رسد همیشه سراغ پروژه‌های دشوار می‌روید. چرا؟

راستش را بخواهید، من به دنبال سختی نمی‌روم، بلکه این پروژه‌ها هستند که سراغ من می‌آیند! برای من سختی یا آسانی یک کار اولویت ندارد، بلکه مهم این است که یک سوژه ارزش روایت داشته باشد.

انتخاب بازیگران، به‌ویژه نقش‌های اصلی، چطور انجام شد؟ چطور به علی صالحی رسیدید؟

ما از ابتدا به هادی حجازی‌فر فکر می‌کردیم همچنین برای انتخاب میرسعید مولویان هم دو انتخاب نهایت داشتیم که به سرعت به ایشان رسیدیم، درباره علی صالحی باید بگویم که او من را شگفت‌زده کرد. در ابتدا انتظار چنین اجرایی را از او نداشتم، به‌ویژه با پیشینه‌ای که در کارهای طنز داشت. اما در مرحله پیش‌تولید، وقتی که نقش را با هم اتود زدیم، متوجه شدم انگیزه‌ای عجیب و حیرت‌انگیز برای درآوردن این کاراکتر دارد. این انگیزه باعث شد که به او اعتماد کنم، هرچند نقش بسیار پیچیده و تراژیک بود و ممکن بود اجرای آن چالش‌برانگیز شود. اما او با عملکردش توانست من را متقاعد کند که انتخاب درستی کرده‌ایم.

source

توسط visitmag.ir