معاونت بهداشت وزارت بهداشت دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان و عیدنوروز سال ۱۴۰۴ را به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

بر اساس این دستورالعمل تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ (با توجه به فعالیت مراکز و اماکن پیش گفت و شرایط هر استان تا ساعت ۲۴:۰۰ با نظر معاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است) در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل باید انجام شود.
هم چنین برای بررسی و اقدام در شرایط و رویداد خاص از جمله دریافت شکایت و وقوع طغیان بیماری، برنامه شیفت در ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز بعد تدوین و اجرا شود.
در این دستورالعمل برای اجرای مطلوب برنامه، جلب حمایت مدیران ارشد استانی (استانداران محترم و مدیران کل استانی)، بهره گیری از دفاتر خدمات سلامت، پشتیبانی روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی از اجرای برنامه و دستور تأمین نیازهای پشتیبانی بازرسان بهداشت محیط از جمله خودرو، مواد مصرفی، اضافه کاری، محاسبه در کارانه دریافتی، محاسبه حق شیفت در روزهای اداری یک سوم و در ایام تعطیل و غیر اداری به میزان یک دوم مدت برنامه تدوین شده ضروری ذکر شده است.