۱۴۹۴۸۵۰




کوفته سماق کردی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان کردستان است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویه و نوعی سس ویژه تهیه می‌شود.


‌برترین‌ها: کوفته سماق کردی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان کردستان است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویه و نوعی سس ویژه تهیه می‌شود.

مواد لازم :

پیاز متوسط ۲ عدد  

نمک و زردچوبه ۱ ق غ 

ترکیب ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم

پودر سوخاری حدود ۳ ق غ

فلفل قرمز ½ ق غ 

پاپریکا ۲ ق غ

مواد سس :

نمک ۱ ق چ

هویج ۲ عدد

سماق ۵ ق غ

پیاز بزرگ ۱ عدد

رب گوجه ۲ ق غ

رب انار ۳ ق غ

شکر ۳ ق غ

آب ۲ لیوان 

پخش-نشدن-ویدئو






برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان

اپلیکیشن برترین ها

را نصب کنید.


ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود









source

توسط visitmag