کد خبر: 278464

تاریخ انتشار: دوشنبه 22 بهمن 1403 – 06:16

به گزارش بهداشت نیوز، شاید فکر کنی یه شست‌وشوی ساده با آب کافیه، ولی در واقع روش‌های درست‌تری هست که نه‌تنها میوه‌ها رو بهتر تمیز می‌کنه، بلکه از آلودگی‌ها و مواد شیمیایی که بهشون می‌چسبن هم جلوگیری می‌کنه.

۱. شستن میوه‌ها با آب ساده فقط کافی نیست!

خیلی‌ها فقط میوه‌ها رو زیر آب می‌گیرن و تمام، ولی این روش بیشتر آلودگی‌های سطحی رو از بین می‌بره. بهترین راه، استفاده از محلول آب و سرکه یا جوش‌شیرین هست که باقی‌مانده آفت‌کش‌ها و باکتری‌ها رو از بین می‌برن.


۲. برای همه میوه‌ها یه روش شست‌وشو نداریم

خیلی‌ها فکر می‌کنن همه میوه‌ها رو می‌تونن با یه روش شسته و تمیز کنن، در حالی که اینطور نیست. مثلا برای انگور بهتره هر دانه رو به‌طور جداگانه بشوری، چون این میوه اغلب مواد شیمیایی بیشتری به خود جذب می‌کنه.


۳. میوه‌های پوست‌دار رو همیشه قبل از پوست کندن بشور!

اگر می‌خوای سیب یا خیار رو پوست کنی، حتماً قبلش اون‌ها رو بشور. چون با پوست‌ کندن، میوه ممکنه مواد شیمیایی رو به داخل خودش منتقل کنه.


۴. میوه‌ها رو بعد از شستن خشک کن

بعد از شستن میوه‌ها با محلول یا آب، حتماً اون‌ها رو با یک دستمال تمیز خشک کن. باقی‌مانده رطوبت می‌تونه باعث رشد باکتری‌ها بشه.


۵. میوه‌ها رو فوراً بعد از خرید نشور

خیلی‌ها بلافاصله بعد از خرید میوه‌ها رو می‌شورند، اما بهتره تا وقتی که میوه‌ها به مصرف نمی‌رسند، این کار رو نکنید. شستن میوه‌ها قبل از نگهداری می‌تونه باعث خراب شدن سریع‌تر اون‌ها بشه.

source

توسط visitmag.ir