این اولین بار نیست که مدیران و سرمربیان فولاد در یک راستای کاری قرار نگرفته و علیه هم موضع گرفتهاند.
ورزش سه: این اولین بار نیست که مدیران و سرمربیان فولاد در یک راستای کاری قرار نگرفته و علیه هم موضع گرفتهاند.
در 24 ساعت گذشته باشگاه فولاد خوزستان روز پرخبری را سپری کرد؛ پس از شکست دور از انتظار این تیم برابر خیبر خرمآباد در هفته نوزدهم رقابتهای لیگبرتر، صحبتهای یحیی گلمحمدی در نشست خبری پس از بازی و پاسخ تند هوشنگ نصیرزاده به او، از شکاف مدیریت و کادرفنی فولادیها پرده برداشت تا آینده این همکاری با تردیدهای بسیاری روبهرو شود. اگرچه این پایان کار نبود؛ یحیی امروز بهطور رسمی استعفا داد و دقایقی پیش هم باشگاه با این درخواست مخالفت کرد.
شکست تیم گلمحمدی در شرایطی رقم خورد که هر دو گل خیبریها را محمدجواد محمدی به ثمر رساند؛ مهاجم فولاد که در نقلوانتقالات زمستانی بهصورت قرضی شاگرد سعید دقیقی شد. همین اتفاق سوژه انتقاد یحیی از مدیران باشگاه فولاد شد و او با جمله «ما در زمان نقلوانتقالات این بازی را به خیبر باختیم» به رویکرد مدیریت باشگاه در تیمبستن اعتراض کرد؛ دقایقی پس از انتشار این اظهارات، اینبار مدیرعامل فولاد بود که نسبت به مواضع کادرفنی واکنش نشان داد تا این تنشها بیشتر شود. او گلایههای گلمحمدی را «نق زدن» خواند و تهدید کرد که اگر این رفتار ادامه پیدا کند، باشگاه آن را متوقف خواهد کرد. همین امر نیز دلیل استعفای کتبی یحیی شد.
در حال حاضر چندان نمیتوان آینده گلمحمدی و همکارانش را در خوزستان پیشبینی کرد و برای تحلیل درستتر باید در انتظار گذشت زمان بود، اما اتفاقاتی که برای یحیی در اهواز افتاده، چندان بیشباهت به ماجرای جواد نکونام در فولاد نیست؛ هم از نگاه نتیجهگیری و هم از جنس اختلافهای مدیران باشگاه با کادرفنی که امروز مشکلات متعددی را ایجاد کرده است.
جواد نکونام در فصل اول حضور خود روی نیمکت این تیم، با بودجه محدود فولاد خوزستان را در لیگ سوم کرد؛ حتی با فولاد به دو عنوان قهرمانی در جام حذفی و سوپر جام هم رسید و در رقابتهای آسیایی به جمع 4 تیم برتر منطقه غرب راه یافت، اما انتخاب رادکیا بهعنوان مدیرعامل کلید جدایی نکو از فولاد شد. البته نکونام در ابتدای حضور رادکیا در مصاحبهای از این جابجایی ابراز رضایت کرد اما این تغییر کاملا علیه او پیش رفت و آغاز مسیری شد که فولاد را تا همین فصل پیش به عمق بحران فرو برد و به این باشگاه هزینههای زیادی تحمیل کرد. اما دلایل جدایی نکونام از فولاد چه بود؟
نگاه مدیریتی باشگاه فولاد در زمان پس از گرشاسبی برای جواد نکونام و تیمش محدودیتهای بسیاری ایجاد کرد؛ آنقدری نکونام با تصمیم عجیب و هضم نشدنی استعفا بدهد و برود. نکونام مخالف حضور لیدرها و عوامل متفرقه در اطراف تیم و رختکن بود. اما ارتباط مدیریت باشگاه با آنها عملا تیم را با چنددستگی روبهرو میکرد.
در شرایطی که این اتفاق بعدتر در زمان هدایت علیمنصور هم در باشگاه دیده شد. مدیریت هیچگاه همراه تیم نشد و حتی حاضر نبود برای خرید یک مهاجم -در آن مقطع گادوین منشا مدنظر کادرفنی فولاد بود- 70 هزار دلار هزینه کند، این حواشی حتی برای جذب سینا مریدی هم تکرار شد و البته مشکلات دیگری که تا تغییر مدیریت ادامه داشت.
در نهایت همه این اتفاقها بود که جدایی نکو را رقم زد اما فولاد حالا باز هم در همین موقعیت دشوار قرار گرفته است. در فصلی که یحیی گلمحمدی نتایج خوبی روی نیمکت این تیم گرفته و امیدها به موفقیت این تیم بیش از قبل شده، اختلافات باز هم هویدا شده و به نظر، کارخانه باید موضوع را حل و فصل کند تا یک فصل تازه نه جنگ و نه صلح در فولاد آغاز نشود.
امروز اگر نصیرزاده و گلمحمدی همچنان از هم دلخور باشند و موضع جدی بینشان برقرار باشد کار تیم با دشواری مواجه خواهد بود، و حیف فولاد این فصل که روند خوبی دارد.