­سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر استمرار بازرسی‌های دوره‌ای بر کترینگ‌های صنعتی تاکید کرد.

نظارت بر کترینگ‌های صنعتی برای حفظ سلامت عمومی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا نصیری با اشاره به نقش کترینگ‌های صنعتی در تأمین غذای کارکنان کارخانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، شرکت‌های ترابری ازجمله ریلی، زمینی، هواپیمایی گفت: با توجه به گستردگی فعالیت این کترینگ‌های صنعتی، رعایت معیار‌های بهداشتی و کیفیت مواد غذایی با اهمیت است، از این رو بازرسی‌های دوره‌ای به صورت مداوم و منظم انجام می‌شود.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروافزود: هدف این سازمان از بازرسی‌های دوره‌ای از کترینگ‌های صنعتی، اطمینان از رعایت معیار‌های ایمنی غذا است و نمونه‌برداری‌های تصادفی از مواد غذایی و آزمایش آنها برای شناسایی هرگونه آلودگی میکروبی یا شیمیایی بخشی از فرآیند نظارتی سازمان غذا و داورست.

محمدرضا نصیری گفت: مدیریت پسماند‌های غذایی، کنترل مواد اولیه و حفظ زنجیره سرد از جمله مواردی است که کترینگ‌های صنعتی باید به آن توجه کنند، همچنین، کوچک‌ترین تخلف در رعایت معیار‌های بهداشتی می‌تواند آسیب جدی به سلامت عمومی وارد کند و با خاطیان به‌صورت قانونی برخورد می‌شود.

وی افزود:برای ارتقای کیفیت و ایمنی در این صنعت، سازمان غذا و دارو می‌کوشد فرآیند صدور مجوز برای کترینگ‌های مجهز و مدرن را تسهیل کند، همچنین آموزش نیروی انسانی و ترویج استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا از دیگر اولویت‌های سازمان غذاو دارو است.

source

توسط visitmag