مرکز (WRFM) یک مرکز هوشمند و پیشرفته، برای پایش و تصمیم‌گیری برخط پروژه‌های حوزه انرژی در جهان است که برای نخستین بار در کشورمان طی همکاری گروه انرژی پاسارگاد و پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست دانشگاه شریف طراحی و اجرا شده است.

به گزارش سلام نو به نقل از تسنیم، در بازدید حجت‌ الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از مرکز مدیریت هوشمند چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی در ساختمان همیلا گروه انرژی پاسارگاد، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این سامانه هوشمند معرفی و تشریح شد.

مرکز Well, Reservior, Facility Management (WRFM) یک مرکز هوشمند و پیشرفته، برای پایش و تصمیم‌گیری برخط پروژه‌های حوزه انرژی در جهان است که برای نخستین بار در کشورمان طی همکاری گروه انرژی پاسارگاد و پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی شریف طراحی و اجرا شده است.

این مرکز، نقشی کلیدی در مدیریت بخش توسعه و تولید بالادستی صنعت نفت، گاز و انرژی ایفا می‌کند و زمینه را برای نظارتی جامع، هوشمند و برخط، در فرآیندهای مختلف فراهم می‌آورد.

به کمک مرکز هوشمند برخط و همزمان چاه، مخزن و تاسیسات رو سطحی، رصد و پایش، مدیریت و کنترل میدان های نفت و گاز و همچنین سایر پروژه‌های حوزه انرژی به صورت کاملاً دیجیتال امکان‌پذیر است.

فناوری طراحی و اجرای سیستم جامع فرآیند مدیریت همزمان چاه، مخزن و تسهیلات روی سطح (WRFM)، در رصد تمام وقت، مدیریت و یکپارچه‌سازی برخط اطلاعات و فرآیندها کاربرد دارد. این سامانه ضمن سرعت بخشیدن به تصمیم‌گیری‌ها در پروژه‌های مختلف مرتبط با حوزه انرژی کارآمد است.

مرکز مدیریت و کنترل هوشمند گروه انرژی پاسارگاد، یکی از نوآورترین مراکز پایش و تصمیم‌گیری آنلاین پروژه‌های حوزه انرژی در نوع خود است و ضمن آن‌که مسیر مدیریت هوشمند پروژه‌های انرژی را در سراسر کشور فراهم می‌کند، می‌تواند زمینه ‌ساز ایجاد اشتغال، خلق ارزش افزوده و ارتقای چشمگیر بهره‌وری در پروژه‌های این حوزه شود.

گروه انرژی پاسارگاد، یکی از مجموعه‌های فناور فعال در زمینه‌های مختلف انرژی است که خدمات متنوع سرمایه گذاری، توسعه و تولید میادین نفت و گاز، برق و یوتیلیتی، انرژی‌های تجدیدپذیر را ارائه می‌دهد.

نخستین مرکز مدیریت یکپارچه چاه، مخزن و تأسیسات رو سطحی پاسارگاد، 4 دی ماه سال جاری و با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور آغاز به کار کرد.

این پروژه، با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و سرمایه‌گذاری مجموعاً 15 میلیون دلاری به بهره‌رداری رسیده است و تکمیل سامانه‌های تولید، مهندسی، عملیات حفاری، هدایت چاه، تعمیرات و نگهداری و ایمنی، در این پروژه پیش‌بینی شده و در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

source

توسط visitmag.ir