به گزارش سلامت نیوز به نقل از آفتاب، کاهش سرعت غذا خوردن به ما فرصت می‌دهد تا احساس کنیم پیغام سیری را دریافت کرده‌ایم، طعم غذا را بچشیم و مصرف را کاهش دهیم. طبق تحلیل کلی سال ۲۰۱۸ که ۳۸ مقاله در آن بررسی شد، بیشتر جویدن غذا همزمان مقدار خوراک و احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد.

حواس‌پرتی بر قدرت شناختی مغز فشار می‌آورد و باعث می‌شود نه‌تنها در حس کردن میزان غذا و سیری که در درک طعم غذا نیز با مشکل مواجه شویم.

متخصصان برای مقابله با این مشکل توصیه می‌کنند:

* عوامل حواس‌پرتی را کم کنید

یک راه ساده این است که تلفن همراه و دیگر دستگاه‌های حواس‌پرت‌کن را کنار بگذارید یا خاموش کنید. متخصصان می‌گویند صرفا غذایتان را بخورید و کار دیگری نکنید.

* برای هر وعده غذا برنامه‌ریزی کنید

ساعات خاصی را به خوردن و نوشیدن اختصاص دهید و غذا خوردن را به کاری لذت‌بخش و شادی‌بخش تبدیل کنید.

* با ذهن‌آگاهی غذا بخورید

حفظ ذهن‌آگاهی در غذا خوردن به تمرین نیاز دارد. برخی افراد به احساس گرسنگی و سیری درونشان توجه می‌کنند. حتی زمانی که حواستان پرت می‌شود می‌توانید با ذهن‌آگاهی و تمرکز بر بدن توجهتان را به حال حاضر و غذا خوردن معطوف کنید.

* تمرین کنید تا با تمرکز بر حواس غذا بخورید

با توجه به طعم و رنگ و بوی غذایی که می‌خورید می‌توانید آن را کاملا احساس کنید و از غذایی که می‌خورید لذت ببرید.

source

توسط visitmag.ir