علی اکبریان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: در سند تحول بنیادین برای نیروی انتظامی ۴۰ مورد ماموریت ذکر شده است که مهمترین آنها، برقراری نظم و انتظام عمومی، بحث دیده بانی هوشمند فراگیر و دقیق محیط در همه ابعاد و روایت‌گری و هشداردهی مخابرات به مردم و مراجعات و مورد سوم دفاع از حاکمیت و حقوق مردم است.

معاون فرهنگی اجتماعی ناجا استان در ادامه به اهمیت و تاثیر گذاری معاونت اجتماعی در سبک زندگی افراد جامعه اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۸۱  مراکز مشاوره  در ۴۴ کلانتری موجود در سطح شهر تبریز فعالیت میکنند و همچنین باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سال ۱۴۰۳ نیز تشکیل شده است.

اکبریان آذر بیان کرد: از سوی وزارت کشور، ماموریت و دستور مستقیمی در زمینه مقابله با ورود و اقامت اتباع غیر ایرانی دریافت کرده ایم که این اقدام در قالب طرخ هجرت، از ورود و اقدامات اتباع غیر بومی جلوگیری خواهد شد.

وی در ادامه به فعالیت مراکز مشاوره در کلانتری ها اشاره کرد و گفت: در ۴۴ کلانتری استان، ۶۵ مشاور و مددکار اجتماعی، خدمات رایگان ارایه می دهند و نیروی انتظامی در این زمینه طبق اطلس آسیب های اجتماعی در استان آذربایجان شرقی حرکت می کند.

اکبریان آذر گفت: در ۹ ماه اخیر در بخش مشاوره، ۳۳ هزار و ۴۰۰ مورد مشاوره توسط ۶۵ مشاور در کلانتری های سطح استان انجام شده است که ۹۱ درصد این مشاوره ها در مراکز مشاوره کلانتری ها بوده که سهم کلانشهر تبریز از این آمار ۸۱ درصد می‌باشد.

وی ادامه داد: ۷۱/۶ درصد مشاوره هایی که در مراکز مشاوره کلانتری های استان انجام گرفته است، موفقیت آمیز و ثمر بخش بوده که مانع تشکیل پرونده و سو سابقه برای این عزیزان شده است.

اکبریان آذر در ادامه به راه اندازی مشاوره تلفنی توسط معاونت اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: شماره ۰۹۶۵۸۰ مشاوره تلفنی برای عزیزانی که مایل به دریافت مشاوره هستند راه اندازی شده است.

معاون ناجا استان در ادامه به کثرت پرونده های موجود در کلانتری‌های استان اشاره کرد و گفت: اختلافات خانوادگی، مسایل اجتماعی، حقوقی و نزاع و درگیری بیشترین آمار را در بین پرونده‌های تخلف در استان است.

اکبریان آذر گفت: طبق نظرسنجی‌های انجام شده توسط صدا و سیما و معاونت اجتماعی پلیس فراجا، ۳۸ درصد مردم دچار بیماری های روانی هستند و از این بیماری رنج میبرند که حضور روانشناسان این حوزه در کنار پلیس می تواند نتیجه بخش باشد.

وی در ادامه ضمن اشاره به راه اندازی دبیرخانه هوشمندسازی پلیس گفت: مرکز داده کاوی پلیس در راستای هماهنگی و هکقدم بودن با نسل نوجوان و زد راه اندازی شده است که در این امر، از نخبگان و پارک علم و فناوری درخواست همکاری با پلیس داده شده است.

اکبریان آذر به حادثه اخیر انفجار مواد محترقه در محله آخمقیه تبریز اشاره کرد و گفت: حادثه انفجار مواد محترقه در محله آخمقیه تبریز بر اثر نگهداری و انفجار مواد منفرجه و محترقه رخ داده بود که در این حادثه متاسفانه بالای ۱۰ نفر فوتی و تعداد زیادی تخریب و صدمه به ساختمان های همجوار وارد شده بود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مواد اولیه این مواد منفجره به راحتی از رنگ فروشی ها، داروخانه ها و مصالح فروشی ها قابل تامین است و پلیس فراجا جهت جلوگیری از فروش و تهیه این مواد، ۱۸۲ فقره بازدید از اصناف مربوطه انجام داده است‌.

فرمانده انتظامی شهرستان تبریز در ادامه این نشست به حادثه انفجار آخماقیه اشاره کرد و گفت: این حادثه ابتدا حادثه انفجار گاز گزارش شد که پس از بررسی های بیشتر توسط آتشنشانی و پلیس رد شده و انفجار به دلیل مواد محترقه تایید شد.

یداله جهان آرا در ادامه به خسارت های وارد شده در اثر این انفجار اشاره کرد و گفت در این حادثه، چهار ساختمان به کلی تخریب، ۳۶ خانه و چهار خودرو و موتور سیکلت خسارت جزئی وارد شده بود.

وی ادامه داد: در قسمتی از این خانه مواد محترقه تهیه می‌کردند و در قسمتی دیگر نیز طلای استخراج شده از معدن اندریان با سیانور استحصال می شد که در نهایت این دو عمل به بروز این انفجار انجامید.

وی در ادامه به حضور بانوان در اماکن ورزشی اشاره کرد و افزود: دلیل مخالفت فرماندهی انتظامی استان و نیروهای انتظامی برای حضور بانوان در ورزشگاه های و فضای های ورزشی به عنوان تماشاگر نلود زیر ساخت های لازم میباشد که طی جلسات انجام شده با ارگان های مربوط دستورات و اقدامات لازم برای رفع این مشکل و حفظ حرمت بانوان صورت گرفته است.

جهان آرا به تامین زیرساخت‌های مناسب اماکن ورزشی برای ورود بانوان اشاره کرد و افزود: برای حضور بانوان در اماکن ورزشی باید زیرساخت های لازم از جمله سکوی اختصاصی، بوفه، سرویس بهداشتی، کارت هواداری، تیم پزشکی و انتظامی توسط مسئولین و ارگان های ذیربط تامین شود.

وی در ادامه به کاهش ۱۲ درصدی سرقت ها در تبریز نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: سرقت، مواد مخدر و شرب خمر جزو بیشترین موارد پیگیری انتظامی هستند و همچنین حدود ۶۲ درصد کشفیات سرقت در ۹ ماهه سال جاری در استان داشته‌ایم که خوشبختانه نسبت به سال قبل با کاهش ۱۲ درصدی مواجه هستیم.

وی به همکاری مردم با ماموران انتظامی تاکید کرد و افزود: انجام ماموریت های نیروی انتظامی بدون همکاری جامعه و خانواده امکان پذیر نیست.

جهان آرا در پایان خاطر نشان کرد: بزرگ‌ترین مشکل عوامل انتظامی در شب چهارشنبه آخر سال، مسدود کردن راه برای دستگاه های خدمات رسان بخصوص اورژانس می‌باشد که ما با کسانی که در این امر هنجار شکنانه مشارکت داشته باشند قاطعانه برخورد خواهیم کرد و در راستای فرهنگ سازی برای چهارشنبه آخر سال، معاونت اجتماعی فراجای استان در مدارس، مساجد و تجمعات دوره های آموزشی برگزار می‌کند.

 

source

توسط visitmag.ir