به گزارش پانا، علی بویری روز یکشنبه در شورای اداری اهواز و در آیین تکریم و معارفه فرماندار اهواز اظهار کرد: انتظار میرود باب گفتوگوهای شهرستانی و استانی در خوزستان باز شود و بر مبنای سیاستهای دولت، توسعه نشاط اجتماعی و سیاسی در خوزستان شکل بگیرد.
وی ادامه داد: شعار وفاق ملی، یکی از بهترین شعارها و گفتمانهای پس از انقلاب اسلامی بوده است. یکی دیگر از نکات مورد تاکید لزوم حفظ سرمایه اجتماعی می باشد.
به گفته بویری شعار وفاق ملی یعنی ایران برای همه ایرانیان و باید از این گفتمان برای خوزستان بهره ببریم و با وحدت همه اقوام خوزستان را برای همه بخواهیم.
وی درخصوص معرفی سرپرست جدید فرمانداری اهواز یادآور شد:آقای صدیقی تجربه بسیاری در وزارت کشور دارد و از مدیران کارآمد می باشد.
ناترازی توزیع نمایندگان در استان خوزستان
همچنین سیدمحسن موسویزاده نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون نیز در این جلسه اظهار کرد: ناترازی توزیع نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان، براساس جمعیت حوزهها وجود دارد و همین امر سبب شده تا در خدمات رسانی به مردم کلانشهر اهواز به خوبی کار نشود.
وی با اشاره به مشکلات کلانشهر اهواز تصریح کرد: کا در اهواز بسیار سخت است و باید برای حل مشکلات این شهرستان شبانه روز کار کرد.
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون ادامه داد: اهواز با سه بخش درگیر مسائل مختلفی است. بخش غیزانیه اهواز با ۸۵ روستا یکچهارم مساحت کشور قطر را دارد در غرب جاده اهواز از منطقه ملاشیه تا عین۲ حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت با کمترین امکانات زندگی میکنند.
موسوی زاده با اشاره به اینکه اینوضعیت باگذشت بیش از ۴دهه از پیروزی انقلاب اسلامی قابل پذیرش نیست تصریح کرد: سه روستا در اهواز با ۷۵ هزار نفر جمعیت فقط از نعمت برق برخوردار هستند و امکانات دیگری ندارند.
فرمانداری اهواز زیر پونز استانداری است
سیداحمد موالی زاده فرماندار سابق اهواز نیز با انتقاد به اینکه گفته می شود فرمانداری اهواز زیر پونز استانداری است، بیان کرد: فرمانداری اهواز باید از نظر شأن و رتبه بهتر شود.
وی ادامه داد: مبنای کار ما در این ۲ سال سرکشی به محلههای حاشیهای بود تا شنوای حرف های مردم باشیم همچنین میزهای تخصصی در قالب میز خدمت را اجرایی کردیم.
به گفته موالی زاده، ۴۰۰ هزار نفر در اهواز حاشیهنشین هستند و تا مساله حاشیهنشینی حل نشود امنیت، عمران و توسعه ایجاد نمیشود و تبعات دیگری هم ایجاد میکند.حاشیه اهواز یک درد نگفتنی است و ما خجالتزده این مردم هستیم.
وی با اشاره به اینکه تجمعات کارگری یکی از مشکلات اهواز و خوزستان است اظهار کرد: استفاده از حلقههای میانی و واسطه در رفع مشکلات کمک کننده می باشد. ۷۰ درصد مصوبات محلهها اجرایی شده است.
فرماندار پیشین اهواز ادامه داد: مردم انتظار داشتند ورودیهای فاضلاب به کارون، کاهش یابد.مردم به آن معنا از پروژه فاضلاب اهواز نتیجه نگرفتهاند.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد بخش اسماعیلیه اهواز هم آسفالت شده است، یادآور شد:حدود ۹۰ درصد گازرسانی به غیزانیه اهواز انجام شده و تنها به ۴ الی ۵ روستا باقی مانده است.
اختلافات را کنار بگذاریم بُرد کردهایم
شهاب صدیقی سرپرست فرمانداری اهواز نیز در بخشی از این جلسه با اشاره به اینکه اگر اختلافات را کنار بگذاریم بُرد کردهایم گفت:در آستانه سفر دولت به خوزستان هستیم و اگر اختلافات را کنار بگذاریم بُرد کردهایم.
وی با بیان اینکه یکصدا و متحد برای این استان مطالبه داشته باشیم افزود: ما سالها از ارزش افزوده و عوارض آلایندگی صحبت می کنیم اما این چشمه رو به خشک شدن است. با هماهنگی و درایت معاون امور عمرانی استانداری خوزستان، طرحی برای مرکز ارسال خواهیمکرد تا ۱۴هزار میلیارد ریال برای ساخت شبکه آبهای سطحی در اهواز و ۵ شهر دیگر تامین شود.
صدیقی با بیان اینکه همه باید کنار شهرداری اهواز باشیم و شورای شهر نیز کار نظارت و وظایف خود را انجام دهد گفت: اهواز باید تا سال ۱۴۰۵، حداقل ۱۵ مترمربع سرانه فضای سبز داشته باشد که با این عدد هنوز خیلی فاصله داریم همچنین پروژه فاضلاب اهواز از ۱۷۰۰ کیلومتر تنها ۷۱۴ کیلومتر باقی مانده است، یعنی بیش از ۶۲ تا ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد: مشکل آبگرفتگی اهواز با اجرای پروژه فاضلاب حل نمی شود بلکه باید طرح ایجاد شبکه جمعآوری آبهای سطحی هم اجرا شود که ۱۵۷ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
source