رئیس کل سازمان نظام پرستاری، با تشریح جزئیات مصوبه شورای حقوق و دستمزد برای گروه های مشمول قانون ارتقای بهره وری گفت: تا تصویب این شورا حق اضافه کاری پرستاری 2.5 برابر شد و بودجه آن نیز از منابع عمومی تامین می شود که در شرایط فعلی کشور تصمیم قابل قبولی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری به نقل از مهر احمد نجاتیان با اشاره به جزئیات مصوبه شورای حقوق و دستمزد برای پرستاران افزود: در ابتدا باید بگویم که مصوبه شورای حقوق و دستمزد برای افزایش مبلغ اضافه کاری گروه پرستاری، کمک به بیمارستان‌های دولتی است که بتوانند کمبود نیروی پرستاری را با اضافه کاری پرستاران جبران کنند.

وی گفت: پرستاران با عدد و رقمی که برای اضافه کاری آنها در نظر گرفته شده بود، خیلی انگیزه‌ای برای ماندن در ساعات اضافه کاری نداشتند. اما، حالا با توجه به اینکه عدد مورد نظر حدود ۲.۵برابر شده است؛ می‌تواند برای انجام اضافه کاری پرستاران انگیزه باشد.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در ادامه به جزئیات مصوبه شورای حقوق و دستمزد اشاره کرد و گفت: پیشنهاد اولیه ما برای ساعت اضافه کاری شامل همه گروه‌های مشمول قانون ارتقای بهره وری بود و عدد پیشنهادی سازمان نظام پرستاری نیز به ازای هر ساعت اضافه کاری، ۱۰۰هزار تومان بود.

وی افزود: عدد ۱۰۰هزار تومان به ازای هر ساعت اضافه کاری، به این دلیل در نظر گرفته شده بود که اکثر نیروهای پرستاری به طور میانگین ۱۰سال سابقه کار دارند و تصمیم گرفتیم این عدد را پیشنهاد بدهیم که شامل همه گروه‌های مشمول قانون ارتقای بهره وری بود. اما در شورای حقوق و دستمزد، این پیشنهاد تغییر کرد و به عدد ۶۷تومان و فقط گروه پرستاری را شامل شد که با مخالفت سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت مواجه شد.

نجاتیان تاکید کرد: بعد از اعتراضاتی که به این تصمیم شورای حقوق و دستمزد صورت گرفت، مجدداً این موضوع در شورای حقوق و دستمزد مورد بررسی قرار گرفت و با تغییر فرمول، قرار شد افزایش مبلغ اضافه کاری برای همه کارکنان نظام سلامت مشمول قانون ارتقای بهره وری در نظر گرفته شود و به حدود ۲.۵برابر افزایش یافت.

وی افزود: این مصوبه، نهایت تلاشی بود که وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری انجام دادند و در شرایط حاضر که دولت با مشکلاتی مواجه است، می‌تواند قابل قبول باشد.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری اظهار داشت: نکته مهمی که در مصوبه شورای حقوق و دستمزد پیش بینی شده است، محل پرداخت اضافه کاری از منابع بودجه عمومی است. زیرا، اگر قرار بود اضافه کاری پرستاران از محل درآمد بیمارستان‌ها پرداخت شود، قطعاً با تأخیر انجام می‌شد.

منبع: مهر

source

توسط visitmag.ir