این روش کاشت مو در سال‌های اخیر به دلیل مزایای بسیار زیاد و خاصی که دارد طرفداران و محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. البته به دلیل جدید بودن این روش، خیلی از افراد درباره آن چیزی نمی دانند. به همین دلیل در ادامه این مقاله، به بررسی کامل کاشت مو به روش Dhi، مزایا و معایب آن، فرآیند کاشت مو و دوران نقاهت آن می پردازیم.

کاشت مو به روش dhi چیست؟

کاشت مو به روش Dhi یکی از روش‌ هایی است که برای حل مشکل ریزش مو به وجود آمده است. این روش به عنوان یکی از روش‌ های پرطرفدار و مدرن برای افزایش رشد مو، توسط افراد زیادی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. از آنجایی که بسیاری از این روش‌ های کاشت مو دارای معایب زیادی هستند؛ روش Dhi به علت کم خطر بودن در بین افراد، محبوب و پرطرفدار شده است.

در کاشت مو به روش Dhi پیوندها با استفاده از وسیله‌ ای به نام میکرو پانچ برداشته می‌ شوند و بلافاصله در محلولی که حاوی ترکیباتی از مواد مغذی است قرار می‌ گیرند. این فرآیند باعث سالم ماندن گرافت‌ها در فاصله زمانی بین برداشت و کاشت مجدد می‌ شود. در این روش پیوند ها با استفاده از ابزار مخصوص به نام قلم چوی کاشته می‌ شوند. به همین دلیل بعضی افراد روش DHI را روش چوی نیز می نامند.

کاشت مو به روش dhi چیست؟

مزایای روش DHI

کاشت مو به روش Dhi به عنوان یکی از روش‌ های مدرن و ساده به شمار می رود که بسیار هم نچرال به نظر می رسد. علاوه بر نتیجه‌ای طبیعی، این روش کاشت مو مزایای دیگری هم دارد که عبارتند از:

  • در این روش فولیکول‌ های سر به صورت مستقیم از سر جدا می‌ شوند و از هیچ دستگاهی برای کاشت مو استفاده نمی‌ شود.
  • از آنجایی که جای سوراخ های این عمل بسیار ریز است، بدون دقت زیاد نمی‌ توان جای سوراخ‌ های این عمل را تشخیص داد. 
  • در این روش مدتی پس از کاشت مو، هیچگونه اثری از زخم و جراحت دیده نمی‌ شود. 
  • به دلیل استفاده از داروهای بی حسی توسط پزشک، بیمار هیچ دردی را احساس نمی کند‌.
  • برای اغلب روش ‌‎های کاشت مو، احساس سوزش یا خارش از اولین عوارض پس از کاشت است؛ اما در این روش فرد اصلا سوزش یا خارشی را در ناحیه سر احساس نمی‌ کند.
  • کاشت مو به روش Dhi نوعی جراحی به حساب نمی آید و خطرات و عوارض جراحی‌ ها را نیز ندارد.
  • از آنجایی که هیچ برش عمیقی روی سر ایجاد نمی‌ شود، مدت زمان بهبود یافتن و رشد موی سر در این روش بسیار کوتاه است. 
  • همچنین در این روش  ناحیه مورد نیاز برای برداشت فولیکول از سر بسیار محدود است. 
  • از دیگر مزایای این روش می‌توان به سریع‌ بودن آن نیز اشاره کرد. فرآیند انجام کاشت در روش dhi زیاد طول نمی‌ کشد. همچنین موها نیز به سرعت رشد می کنند و پس از گذشت دو ماه بعد از کاشت، نتایج آن به صورت کامل مشخص می‌ شود. 
  • این روش رشد موها را تا 95 درصد افزایش می دهد‌.

معایب کاشت مو به روش DHI

برای اینکه بتوانید بهترین تصمیم را جهت انجام کاشت موی سر خود بگیرید، بهتر است از معایب کاشت مو به روش Dhi اطلاعات کافی را داشته باشید.

  • هزینه بالاتر: در این روش به دلیل استفاده از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته، فرآیند کاشت مو با دقت بیشتری انجام می‌گیرد و موها پس از رشد ظاهری طبیعی‌ تر دارند. به همین دلیل هزینه این روش نسبت به روش‌های دیگر  بیشتر است.
  • زمان طولانی تر: در این روش، کاشت مو به دقت و توجه بیشتری نیاز دارد که در نتیجه باعث افزایش زمان کاشت مو نسبت به روش‌ های دیگر می‌شود.
  • آلرژی به مواد بی حسی: امکان آلرژی به مواد بی حسی در تمام روش های کاشت مو وجود دارد.
  • عوارض بعد از عمل: اغلب جراحی‌ های زیبایی مثل کاشت مو دارای عوارض بعد از عمل هستند که این یک امر اجتناب ناپذیر است. عوارضی مثل کبودی، خارش، تورم، بی حسی در کاشت مو به روش Dhi وجود دارند؛ فقط شدت هر کدام متفاوت است.

معایب کاشت مو به روش DHI

دوره نقاهت در کاشت مو به روش DHI

از روز بعد از عمل کاشت، پوسته‌ هایی را روی سر خود مشاهده می کنید. این مسئله نشان می‌دهد که فرآیند کاشت مو به درستی انجام شده است و شما در وضعیت مطلوبی به سر می برید. تمام این پوسته‌ ها پس از گذشت 7 روز از بین می‌روند. همچنین پس از گذشت سه روز، قرمزی‌ ها یا التهاب از روی پوست سر شما از بین می روند. بهتر است که در این مدت اصلا با دست این مناطق را فشار ندهید. پس از گذشت ده روز از زمان انجام کاشت مو، قرمزی‌ ها کاملا از بین می روند و رشد موهای شما آغاز می شود. تقریبا بین دو تا چهار ماه طول خواهد کشید تا موهای شما به طور کامل رشد کنند.

سخن پایانی

یکی از جدیدترین روش‌ های کاشت مو در دنیا کاشت مو به روش Dhi است که محبوبیت زیادی در بین مردم پیدا کرده است. هر چند که در این روش  باید هزینه و زمان بیشتری صرف کنید؛ اما با انتخاب این روش در آینده موهای پرپشت‌ تر و نچرال تری خواهید داشت. همچنین پیشنهاد ما به شما این است که برای رسیدن به نتیجه مطلوب برای انتخاب کلینیک معتبر تحقیق و بررسی بسیاری را انجام دهید.

source

توسط visitmag.ir