رئیس بیمارستان سینا گفت: بهره گیری از ربات جراح سینا در مرحله مطالعاتی و حیوانی با موفقیت انجام شده و اکنون در مرحله انسانی قرار دارد که ۹۰ درصد پیشرفت داشته و در مرحله­­ اخذ مجوز برای شروع فعالیت این ربات هستیم.

**بکارگیری ربات جراح در بیمارستان سینا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ محمدتقی طالبیان در مراسم بزرگداشت صد و هفتاد و سومین سالگرد گشایش دارالفنون افزود: ربات جراح سینا در این بیمارستان قرار دارد و حتی به اندونزی نیز صادر شده است.

رئیس بیمارستان سینا خاطرنشان کرد: این ربات فناوری بسیار پیشرفته‌ای است که با ربات داوینچی آمریکا رقابت می‌کند و نقش مهمی در کاهش عوارض و خطا‌های پزشکی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه اولین پیوند کلیه از مرگ مغزی در این بیمارستان انجام شده؛ گفت: هم اکنون بیمارستان سینا بیشترین تعداد پیوند کلیه از مرگ مغزی در کشور را دارد و ۱۵ درصد فراهم آوری اعضای پیوندی از مرگ مغزی در این بیمارستان انجام شده است.

­وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم­ با اشاره به اهمیت علم و دانش گفت: برای گسترش و به روز بودن علم، باید روابط بین المللی توسعه یابد.

محمدرضا ظفرقندی افزود: دارالفنون، بیمارستان سینا و دانشگاه علوم پزشکی تهران جزء تعلقات ملی و مرجع آموزش نوین پزشکی است.

 

وی با اشاره به نقش موثر استادان مختلف در بیمارستان سینا، گفت: اگر علم را قدر ندانیم، تعلقات ملی صورت نمی‌گیرد و همین مسئله مهاجرت را در پی خواهد داشت.

ظفرقندی با اشاره به اینکه برخی خدمات در بیمارستان سینا در سطح یک دنیاست تصریح کرد: دارالفنون، دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان سینا تا ابد در تاریخ ایران می‌درخشند.

source

توسط visitmag