رئیس انجمن علمی گفتاردرمانی ایران گفت: در حال حاضر در کشور ما بیش از ۴ هزار گفتار درمان دارای نظام پزشکی و مشغول ارائه خدمات هستند.

فعالیت بیش از ۴۰۰۰ گفتاردرمان در کشور
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر سیدکلاته درهجدهمین کنگره گفتاردرمانی ایران گفت: در حال حاضر در کشور ما گفتاردرمانی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می‌شود.

وی ادامه داد: دکترای حرفه‌ای نیاز سلامت جامعه، شعار امسال کنگره گفتاردرمانی ایران است و هدف این است که همکاران ما مهارت‌های بالینی را برای درمان بکار گیرند.

 

سیدکلاته اظهار کرد: خدمات گفتار درمانی طیف وسیعی از دوران نوزادی تا سالمندی را دربر می‌گیرد. بطور مثال در دوران نوزادی کودکان نارسی که توانایی مکیدن ندارند با دریافت خدمات متناسب و استفاده از تکنیک‌های درمانی قادر به تغذیه با شیر مادر خواهند شد.

سیدکلاته گفت: در حوزه کودک و خردسال اختلالات مختلفی مثل دیرگفتاری، لکنت زبان و اختلالات طیف اوتیسم وجود دارد و در سنین بالاتر اختلالات بلع و اختلالات ناشی از سکته مغزی و اختلالات حنجره مشمول خدمات گفتاردرمانی خواهند بود.

 

وی اظهار کرد: اگر فرزندی در خانواده‌ها وجود دارد که اختلال گفتار دارد باید سریعتر به کارشناسان مراجعه کند تا زمان طلایی درمان را از دست ندهند و با دریافت خدمات به موقع، درمان بهتر و سریعتر  را دریافت کنند.

source

توسط visitmag