به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های امروز نماز جمعه ساوه با اشاره به ۱۶ آذر روز دانشجو گفت: در شرایط کنونی دانشجویان به‌عنوان مؤذنان جامعه، وظیفه سنگینی در راستای شکل‌گیری مراحل بعدی انقلاب که همان تشکیل دولت، جامعه و تمدن اسلامی است، بر دوش دارند.

امام جمعه ساوه ادامه داد: ارتباط هرچه بیشتر دانشجویان با جامعه، پیگیری مطالبات مردم، سازماندهی نیروی انسانی مجرب، علم‌آموزی و انجام پژوهش‌های کاربردی، رساندن صدای جامعه به گوش مسئولان، آرمان‌خواهی و مطالبه‌گری مستمر در عرصه‌های مختلف از جمله موضوعاتی است که دانشجویان باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام رحیمی تصریح کرد: اگر جامعه‌ای در زمینه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، آگاهی و بصیرت لازم را نداشته باشد در بزنگاه‌های مهم تاریخی دچار خسران و غفلت خواهد شد، بنابراین افزایش سطح آگاهی مردم، موضوع مهمی است که دانشجویان به‌عنوان قشر نخبگانی باید تمام توان خود را برای آن به کار بگیرند.

وی افزود: اگر دانشجویان از بصیرت کافی و سطح قابل توجهی از معنویات برخوردار باشند، نه تنها قدرت تحلیل و تصمیم‌گیری درست در بزنگاه‌های مهم را خواهند داشت بلکه می‌توانند با همراه‌سازی جامعه، زمینه را برای تشکیل دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن نوین اسلامی فراهم کنند.

وی ادامه داد: مهمترین مسئله‌ای که ۱۶ آذرماه را نسبت به بسیاری از رخدادها متمایز کرده، این است که جریان دانشجویی مسلمان بر خلاف بسیاری از سیاسیون و روشنفکران چپ و راست که یا خود در شکل‌گیری کودتا دخالت داشتند و یا با دولت کودتا کنار آمده بودند، برای مقابله با استبداد و استکبار وارد میدان شد تا آنجا که خون آن، سنگ‌فرش‌های دانشگاه تهران را رنگین کرده است.

امام جمعه ساوه به سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری کشور از لحاظ فرهنگی، مورد تهاجم است، وقتی این تهاجم وجود دارد، باید مجموعه‌ای خودش را مسئول بداند.

حجت الاسلام رحیمی ادامه داد: همچنین مقوله تهاجم فرهنگی را حقیقی و جدی قلمداد کنیم و براساس اینکه یک مبارزه فرهنگی علیه جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف وجود دارد در سطوح مختلف باید برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

source

توسط visitmag.ir