مواد غذایی قاچاق تهدیدی برای سلامتی مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عبدالعظیم بهفر تصریح کرد: مواد غذایی قاچاق به دلیل فقدان نظارت‌های لازم و عدم شفافیت در مراحل تولید و نگهداری، از نظر این سازمان قابلیت مصرف انسانی ندارند، بنابراین نیازی به انجام آزمایش‌های تکمیلی برای اثبات غیرقابل مصرف بودن این مواد وجود ندارد.
وی افزود: مواد غذایی قاچاق به دلیل عدم ثبت رسمی در سامانه‌های نظارتی کشور، نداشتن نظارت بر مراحل تولید، و اطلاعات ناکافی درباره تاریخ تولید، انقضاء، و شرایط حمل‌ونقل، از نظر این سازمان قابلیت مصرف انسانی ندارند و هرگونه تصمیم‌گیری درباره این کالا‌ها با هدف حفظ سلامت عمومی انجام می‌شود.
وی افزود:مبارزه با قاچاق کالا یک فرآیند دائمی است و دستگاه‌های مسئول به‌ویژه در سطح عرضه، به‌طور مستمر با این پدیده مقابله می‌کنند. سازمان غذا و دارو نیز از همه دستگاه‌های مرتبط می‌خواهد همکاری لازم را برای مدیریت بهتر این موضوع و کاهش هزینه‌های ناشی از نگهداری و امحا فراهم کنند.

source

توسط visitmag