برای این مطالعه، محققان داده های پزشکی بیش از 250000 نفر از افراد فهرست شده در بیو بانک انگلستان را که بیش از 10 سال تحت نظر بودند، با تمرکز بر وجود امگا 3 و امگا 6 در خون آنها و بروز 19 نوع خاص از سرطان تجزیه و تحلیل کردند.
نواندیش: برای این مطالعه، محققان داده های پزشکی بیش از 250000 نفر از افراد فهرست شده در بیو بانک انگلستان را که بیش از 10 سال تحت نظر بودند، با تمرکز بر وجود امگا 3 و امگا 6 در خون آنها و بروز 19 نوع خاص از سرطان تجزیه و تحلیل کردند.
به گزارش زهرا حسین زاده از سرویس ترجمه نواندیش، مدیکال نیوز در مورد تاثیر امگا ۳ و امگا ۶ در پیشگیری از سرطان نوشت: دکتر کالوین دانشیار گروه ژنتیک در کالج هنر و علوم فرانکلین در دانشگاه جورجیا گفت که به طور کلی علاقه زیادی به مزایای سلامتی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 وجود دارد.
با این حال، یافتن شواهد قطعی عمدتاً سخت بوده است، زیرا، یکی، اندازهگیری دقیق مصرف رژیم غذایی آنها بسیار دشوار است – دریافت رژیم غذایی گزارش شده توسط خود یا مکملهای روغن ماهی دقیق یا مغرضانه نیست و دو، یک نمونه مطالعه بزرگ مورد نیاز است و این نمونه باید سالها دنبال شود تا برای سنجش تعداد بروز بیماری کافی باشد.
در این تحقیق خوشبختانه، ما به یک گروه طولی متشکل از بیش از 500000 شرکت کننده دسترسی داریم. این شرکت کنندگان حدود 13 سال است که دنبال می شوند. در حدود 250000 شرکت کننده، اندازه گیری سطح اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در خون وجود دارد. این اندازهگیریها نشانگرهای زیستی عینی منبع مورد اعتماد هستند، که منعکسکننده دریافت رژیم غذایی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند.
پس از بررسی های طولانی مشخص شد افرادی که سطوح بالاتری از امگا 3 و امگا 6 دارند کمتر به دلیل سرطان جان خود را از دست می دهند. در مجموع این افراد در مقایسه با افرادی که کمترین میزان امگا 3 یا امگا 6 را دارند، 20 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان هستند.