نان یکی از اقلام بسیار مهم در سفره ما ایرانیهاست و بهعنوان ماده غذایی بسیار ارزشمند، در تمام وعدههای غذایی سرو میشود. در حال حاضر مدلهای بسیار متنوعی از نان سنتی در ایران موجود هستند که هرکدام ترکیبات، طعم و مدل خاصی دارند. حتی برخی از نانها بهعنوان وعده غذایی کامل شناخته میشوند و با مصرف آنها تا مدت زمان طولانی احساس سیری خواهید داشت. در این مطلب قصد داریم به معرفی انواع نانهای ایرانی که بهعنوان نانهای سنتی نیز شناخته میشوند، بپردازیم تا اگر قصد خرید نان از نانوایی آنلاین را دارید، بتوانید متناسب با ذائقه خود بهترین مدل را انتخاب کنید.
معرفی انواع نان سنتی ایرانی و خواص آنها
از آنجایی که در ایران نان ماده غذایی مهمی محسوب میشود، تنوع و کیفیت آن نسبت به کشورهای دیگر در سطح بالایی قرار گرفته است. از نمونههای مختلف این محصول میتوان به چند نمونه زیر اشاره کرد:
- نان لواش: نانی بسیار نازک و سبک با قابلیت هضم آسان است که نمونههای مشابه آن در برخی کشورهای دیگر نیز پخت میشوند. این نان کالری بسیار پایینی دارد و برای افرادی که به دنبال رژیمهای کمکالری هستند، انتخاب خوبی است.
- نان سنگک: سنگک یکی از نانهای اصیل در ایران است که با ترکیبی از آرد گندم و سبوس تهیه میشود. این نان حاوی مقادیر زیادی فیبر، پروتئین و ویتامینهای مختلف است که برای بدن مفید هستند.
- نان بربری: نان بربری نیز در دسته نانهای سنتی ایرانی قرار میگیرد و میتواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش، افزایش انرژی و… کمک کند.
- نان تافتون: تافتون از جمله نانهای اصیل ایرانی است که جایگزین خوبی برای بربری و لواش بهشمار میآید. این نان نیز میتواند املاح و مواد مورد نیاز بدن را تامین کند.
- نان فطیر: فطیر نانی خشک، سفت و بیات است که در شهرهای مختلف پخته میشود. این نان خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و حتی پزشکان طب سنتی نیز مصرف آن را توصیه میکنند.
- نان کماج: کماج نوعی نان محلی از خطه همدان است که با ترکیبی از خرما و تخممرغ تهیه میشود. این نان نیز میتواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
- نان کلانه: کلانه از جمله نانهای کردی است که با ترکیبی از زعفران، پیازچه، گیاهان خودرو کوهی و… تهیه میشود. این نان خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و میتواند بهعنوان وعده غذای کامل سرو شود.
- نان توموشی: نانی اصیل است که در بخش جنوبی کشور پخته میشود. طعم و عطر منحصربهفرد این نان باعث شده است تا طرفداران زیادی داشته باشد. مصرف نان توموشی میتواند به تامین پروتئین و کربوهیدرات مورد نیاز بدن کمک کند.
- نان لاکو: در خطه گیلان نان لاکو طرفداران زیادی دارد. نانی که با آرد برنج تهیه میشود و بافتی سفت و خشک دارد. زعفران و گلاب نیز پایههای اصلی این نان هستند که طعم آن را بهتر میکنند.
- نان کوکه: کوکه با ترکیبی از زنجبیل، مغزیجات، زعفران و روغن حیوانی تهیه میشود و میتوان آن را انتخابی عالی برای صبحانه و عصرانه دانست.
- نان بیشمه: از انواع نانهای سنتی ترکمن صحرا میتوانیم بیشمه را نام ببریم. این نان شبیه به پیراشکی است و در روغن داغ سرخ میشود؛ به همین دلیل طعمی بینظیر دارد و میتواند انرژی بدن را تامین کند.
خرید انواع نان سنتی از اسنپ فود
برخلاف تصور بسیاری از افراد، خرید آنلاین نان سنگک، بربری، لواش و سایر نانهای سنتی ایرانی راهحلی بسیار ساده و سریع است. فرقی ندارد که ساکن کدام شهر هستید؛ کافی است اپلیکیشن اسنپ فود را روی گوشی خود نصب کنید و با ثبت مشخصات مورد نیاز، نزدیکترین نانواییهای آنلاین به موقعیت مکانی خود را بیابید.
اگر از کارمندان یا افراد پرمشغله هستید، این روش خرید انتخابی عالی برای شماست تا نان مورد نیاز در سریعترین زمان ممکن به دست شما برسد. بهعلاوه، در این پلتفرم میتوانید از کدهای اعتباری یا تخفیفهایی نیز که روی انواع نان سنتی ایرانی در نظر گرفته میشود، استفاده کنید و خریدی اقتصادی داشته باشید.
۱۹ آبان ۱۴۰۳ ۱۸:۴۷
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
source