فوق تخصص جراحی سرطان مرکز سرطان کشور گفت:­ درمان‌ها به حدی متحول شده است که بیماران به زندگی عادی خود برمی گردند؛ بقای بیماران از ۲۰ درصد به ۷۰ درصد و ۹۰ درصد رسیده است.

افزایش امید به زندگی تا ۹۰ درصد در بیماران سرطانی

 

دکتر ایرج حریرچی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود:­­ سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است که سبک زندگی نقش مهمی در بروز آن دارد، چاقی بیش از ۶۸ درصد مردم کشور، استعمال دخانیات و آلودگی هوا از عوامل مهم در بروز سرطان در کشور است.

وی گفت: مرکز سرطان کشور یا همان انستیتو کنسر از سال ۱۳۳۵ تاسیس­ و از سوی وزارت بهداشت قطب درمان سرطان کشور معرفی شده است.

دکتر ایرج حریرچی افزود: در این مرکز علاوه بر جراحی، روش‌های شیمی درمانی و رادیوتراپی و پرتو درمانی نیز برای بیماران مبتلا به سرطان صورت می‌گیرد بر اساس مراجعات سالانه به این بیمارستان می‌توان گفت ۷۵ درصد بیماران مرکز سرطان، از سایر استان‌های کشور و ۲۵ درصد از استان‌های تهران و البرز هستند.

حریرچی با بیان اینکه متاسفانه بیماران ما نوبت‌های دو ماهه دارند، ادامه داد: برای بیمار سرطانی زمان ارزشمند است و حتی یک ساعت زودتر شروع کردن روند درمان بر شرایط روحی بیماران اثر مستقیم دارد. مرکز فعلی درمان سرطان بسیار قدیمی است و از نظر زلزله و ایمنی بسیار نا ایمن است و بخش‌های این مرکز ۴ تخته یا ۶ تخته است و فقط ۱۱ تخت مراقبت‌های ویژه دارد و به همین علت باید سریعا مرکز جدیدی که با کمک یک خیر در مجاور این مرکز تاسیس شده راه اندازی شود.

دکتر ایرج حریرچی گفت: مرکز فعلی درمان سرطان ۱۵۰ تخته است در حالیکه مرکز جدید ۶۱۰ تخته است و ظرفیت پذیرش بیماران ما را ۴ برابر افزایش می‌دهد، اما به علت کمبود منابع و بودجه، با وجود اینکه یک خیر ساختمان جدید را در ۱۸ طبقه تاسیس کرده است، هنوز این مرکز آماده خدمت رسانی به بیماران نیست.

وی گفت: اگر دولت و خيران کمک کنند خواهیم توانست یک مرکز سرطان جامع و متناسب با شأن بیماران راه اندازی کنیم، چون سرطان پایان خط نیست.

فوق تخصص جراحی سرطان گفت: بیماران اولین علایم بیماری خود را جدی بگیرند و درمان سرطان فقط از طریق درمان‌های نوین امکان پذیر است و درمان‌های سنتی فقط زمان طلایی درمان بیماران سرطانی را هدر میدهد و بقای بیماران را کاهش می‌دهد.

دکتر ایرج حریرچی گفت: درمان‌های سرطان در کشور در اکثر موارد موفقیت آمیز است و کیفیت زندگی افراد را بهبود می‌بخشد و با توجه به اقداماتی که انجام شده است هم اکنون بیش از ۳۰۰ عضو هیئت علمی و ۲ هزار متخصص و فوق تخصص به صورت فراگیر با مرکز درمان سرطان کشور همکار‌ی می‌کنند و از ۲۰ دانشگاه کشور دانشجو و هیئت علمی و عضو تخصصی دارد.

حریرچی گفت: مصرف الکل و تریاک نیز از دیگر عوامل افزایش سرطان در آقایان است در خانم‌ها نیز فقدان حاملگی کامل و  شیر ندادن به فرزند عوامل بروز سرطان پستان است.

source

توسط visitmag