دبیر علمی المپیاد دانشجویان علوم پزشکی گفت: ­هدفگذاری ما بعد از برگزاری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی، ­ توانمندسازی­ و جذب نخبگان است.

توانمند سازی و جذب نخبگان علوم پزشکی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عابدی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود:­ این المپیاد در راستای شناسایی، هدایت و توانمندسازی­  دانشجویان نخبه برگزار می‌شود.

عابدی با بیان اینکه شرکت کنندگان المپیاد در سراسر کشور با معیار‌های از قبیل معدل و عملکرد خاص در دانشکده‌ها وارد رقابت شده اند که حداقل دو ترم تحصیلی را پشت سرگذاشته و در برخی­ حیطه‌ها مثل استدلال بالینی فقط دانشجویان رشته پزشکی می‌توانند شرکت کنندافزود: این المپیاد در ۶ حیطه؛ علوم پایه، مدیریت، آموزش پزشکی، استدلال بالینی، کارآفرینی و هنر و سلامت برگزار شده است. ­این فرایند از بهمن ماه سال گذشته فراخوان شد در اردیبهشت ماه حدود ۶۱۰۰ نفر­­­در سطح کشور جداسازی شدند و ۳۵۰۰ نفر وارد فرایند المپیاد شدند، مرحله اول آزمون ۱۹ خرداد برگزار شد و ۴۵۰ نفر وارد مرحله دوم در ۱۹ تیر ماه شدند و ۹۰ نفر به آزمون گروهی رسیدند و الان آزمون نهایی که از ۱۸ تا ۲۰ شهریور برگزار شده است.

 

عابدی گفت: حالا در دو حوزه انفرادی و گروهی در هر حیطه­ ۳ طلا، ۶ نقره و ۹ برنز یعنی ۱۸ مدال­ اهدا خواهد شد و به همین تعداد دیپلم افتخار خواهیم داشت.

وی ادامه داد: بنابراین ما در چهار حیطه انفرادی ۷۲ مدال آور طلا، نقره و برنز خواهیم داشت و در قالب گروهی یگ گروه طلا، یک گروه نقره و یک گروه برنز دریافت خواهند کرد و در حیطه کار آفرینی، چون تولید محصول وجود دارد استثنائا­ ۲ گروه طلا، ۴ گروه نقره و ۶ گروه برنز دریافت می‌کنند.

 

دبیر علمی المپیاد دانشجویان علوم پزشکی گفت: بعد از المپیاد برنامه توانمند سازی برای نخبگان پزشکی در نظر گرفته شده که می‌توانند پروژه‌های خود را ادامه دهند.

وی افزود: سال گذشته مبلغ ۲ میلیارد تومان برای پروژه­های نخبگان پزشکی اعتبار تخصیص داده شد که­ محصولشان را در این دوره از المپیاد به همراه آوردند.

وی گفت: برگزیدگان این المپیاد می‌توانند­ پروژه‌های خود را مرکز تحقیقات شورای راهبردی آموزش پزشکی کشور ثبت کنند با گرنت ۲۰۰ میلیون تومانی ادامه بدهند. ­

source

توسط visitmag