گلابی به خاطر طبع گرم و ترش، برای تقویت بدن و افزایش آرامش بسیار مؤثر است. این میوه از نظر مواد مغذی و ویژگیهای طبعی مشابه میوههایی مانند موز، انبه، سیب و آناناس عمل میکند.
خواص گلابی این میوه دلچسب و خوشمزه از زمانهای قدیم مورد استفاده قرار میگرفته است. گلابی انواع مختلفی دارد. گلابی را میتوان به صورت ترد یا نرم مصرف کرد. خواص گلابی و طعم دلچسب آن، این میوه را به میوهای دوست داشتنی و محبوب تبدیل کرده است.
این میوه مفید، سرشار از مواد مغذی و چندین ترکیب گیاهی مفید است. گلابی نه تنها میوهای خوشمزه است، بلکه فواید سلامتی زیادی را نیز ارائه میدهد که مورد تایید منابع علمی میباشد. در این مقاله در مورد خواص گلابی مطالب با ارزشی را با شما در میان خواهیم گذاشت. تا پایان مقاله همراه ما باشید.
ارزش تغذیهای گلابی
گلابیهایی که به ویژه، پوست قرمز دارند، حاوی کاروتنوئید، فلاونوئید و آنتوسیانین هستند. یک گلابی با اندازه متوسط و وزن ۱۷۸ گرم، مواد مغذی زیر را برای بدن فراهم میکند:
ارزش غذایی گلابی
همین مقدار از گلابی، مقدار کمی فولات، پروویتامین A و نیاسین را نیز فراهم میکند. فولات و نیاسین برای عملکرد سلولی و تولید انرژی مهم هستند، در حالی که پروویتامین A از سلامت پوست و بهبود زخم، پشتیبانی میکند.
۴ شهریور ۱۴۰۳ ۱۴:۲۲
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
source