به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه آشپزی امروز یکشنبه توسط افراد تأثیر گذار دارای معلولیت در جیرده شفت در راستای برقراری پیوند میان گردشگری دسترس‌پذیر با گردشگری خوراک و کمک به دستیابی به لذت طعم گردشگری با استفاده از مهارت آشپزی افراد دارای معلولیت و همچنین به منظور حمایت از گروه‌های مختلف افراد دارای معلولیت در رستوران افشار جیرده شفت برگزار شد.

شرکت‌کنندگان این مسابقه افراد دارای معلولیت حائز شرایط از گروه‌های معلولیتی جسمی حرکتی، نابینایان و افراد با سندرم داون بودند که در طبخ غذاهای سنتی مبتنی بر فرهنگ خوراک استان گیلان به رقابت پرداختند.
هدف این برنامه ارتقای دسترس‌پذیری افراد دارای معلولیت در صنعت گردشگری خوراک، احیا و ترویج غذاهای سنتی و فرهنگ خوراک بومی، کمک به تقویت مهارت و اشتغال‌زایی افراد دارای معلولیت و ایجاد نشاط میان افراد دارای معلولیت طراحی شده است.

source

توسط visitmag.ir