سالاد ماکارونی یکی از انواع سالادهای بسیار مشهور و مطبوع ایتالیایی است که در کشورهای مختلف جهان با دستورالعمل‌های گوناگونی تهیه می‌گردد. این سالاد خوش‌طعم، ترکیبی از انواع پاستا، سبزیجات، ادویه‌جات و سس‌های متنوع می‌باشد که با توجه به سلیقه و سنت‌های هر منطقه، طعم و ظاهری منحصربه‌فرد به خود می‌گیرد. برای آشنایی کامل با روش آماده‌سازی سالاد ماکارونی و دستور پخت مرحله به مرحله آن، لطفاً به ادامه این راهنمای آموزشی توجه فرمایید.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - طرز تهیه سالاد ماکارونی به روش مجلسی

مواد اولیه:

اسم مقدار
خیار شور ۲۰۰ گرم
هویج بزرگ ۲ عدد
ماکارونی فرمی ۱ بسته
فلفل دلمه ای ۱ عدد
کنسرو نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۲۵۰ گرم
ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
سس مایونز ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

مراحل:

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه ابتدای کار درون یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه درون آب جوش مقداری نمک، زردچوبه و روغن زیتون می ریزیم.

مرحله دوم

حالا ماکارونی فرمی را درون آب جوش می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم ماکارونی ها بیشتر از حد معمول زمان پخت شان بپزند و کاملا نرم شوند. در ادامه زمانی که ماکارونی ها کاملا پخته شدند درون آبکش می ریزیم.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ ریش ریش

مرحله سوم

در این مرحله ماکارونی ها را با آب سرد آبکشی می کنیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج شود. در همین حین خیارشور را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را می شوییم.

مرحله چهارم

حالا دانه های درون فلفل دلمه ای را خارج می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه کنسرو نخود فرنگی را درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود. حالا ژامبون را روی تخته گوشت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ژامبون را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه هویج را می شوییم، سپس با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس خوب مخلوط می کنیم. در ادامه ماکارونی فرمی را درون کاسه حاوی سس اضافه می کنیم، سپس ذرت را به همراه نخود فرنگی درون آن می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله خیار شور را به همراه ژامبون، هویج و فلفل دلمه ای درون کاسه حاوی ماکارونی فرمی اضافه می کنیم، سپس به آرامی سالاد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد برود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس

مرحله هشتم

در نهایت سالاد ماکارونی را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب شوند. در آخر پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج می کنیم و پس از تزیین، سرو می کنیم. نوش جان.

source

توسط visitmag.ir