یک کارشناس تغذیه بیان کرد: اگر قصد داریم نان را کمتر از ۱۲ ساعت نگه داریم، بهترین جا برای نگهداری آن روی سفره یا درون نان‌دان است؛ اما اگر می‌خواهیم نان را بیشتر از یک روز نگه داریم، فریزر گزینه مناسبی خواهد بود. هر غذای نشاسته‌ای مانند برنج، ماکارونی و نان، زمانی که پخته می‌شود و آن را در یخچال می‌گذارید و فردا دوباره آن را گرم می‌کنید اصطلاحا ماده‌ای به نام نشاسته مقاوم تولید می‌کند که نفاخ است، اما باعث می‌شود نشاسته قند کمتری تولید کند در نتیجه برای افرادی که مشکل چاقی و دیابت دارند مفید و سودمند است. در شبکه‌های اجتماعی اخیرا به طور خاص توصیه‌هایی درباره شیوه‌های نگهداری نان می‌شود، یکی از کاربران به تازگی درباره نکات مثبتی درباه گرم کردن نان در توستر یا فر…
source

توسط visitmag.ir