دکتر ناتالیا یفیموچکینا، معاون مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، اشاره میکند که برخی افراد باید در مصرف هندوانه قرمز احتیاط کنند، به ویژه افرادی که با دیابت و مشکلات گوارشی مواجه هستند.
هندوانه قرمز یکی از محصولات خوشمزه تابستانی به حساب میآید که بسیاری از مردم آن را به مقدار زیاد مصرف میکنند، اما بیماریهایی وجود دارد که ممکن است دوستداران این میوه را از خوردن آن محدود یا منع کند.
۱۸ مرداد ۱۴۰۳ ۲۲:۳۴
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
source