مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تمامی برنجهای وارداتی به کشور که از مبادی قانونی وارد میشوند در هنگام ترخیص از نظر ایمنی، سلامت و وضعیت تراریختگی (تغییر ژنتیکی یافته) مورد ارزیابی قرار میگیرند و تاکنون هیچ نوع برنجی با عنوان برنج طلایی فیلیپینی تراریخته وارد کشور نشده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالعظیم بهفر افزود: تنها محصولات تراریخته وارداتی شامل دانههای روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویاست و براساس قانون ابلاغی تمامی کارخانجات تولید مواد غذایی موظف هستند محصولاتی که در فرایند تولید از دانههای روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویای تراریخته تولید شده را با درج عبارت «تراریخته» روی بسته بندی برای مصرف کننده مشخص کنند.
وی با بیان اینکه برنجهای وارداتی به کشور، عمدتا از منابع کشورهای هند و پاکستان هستند، اظهار داشت: طبق مقررات سازمان غذا و دارو منابع برنجهای وارداتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از ثبت، مجوز ورود برای محموله از منابع ثبت شده صادر میشود.
به گفته بهفر، در هنگام ترخیص تمامی فرآورده و یا مواد اولیه خوراکی از محموله نمونه برداری شده و طبق ضوابط و مقررات ملی کشور از نظر شاخصهای ایمنی و سلامت مورد آزمون قرار میگیرند.
source