به گزارش خبرآنلاین، رژیم غذایی ناسالم یا رژیمی که فاقد مواد مغذی ضروری و سرشار از قندها و چربی‌های ناسالم است، می‌تواند منجر به التهاب مزمن، استرس اکسیداتیو، مشکلات متابولیک و درنهایت تسریع روند پیری و افزایش سن بیولوژیکی ‌شود. بهتر است از مصرف زیاد این دو گروه غذایی بپرهیزید تا روند پیری بیولوژیکی را به تعویق بیندازید:

 

۱) غذای سرخ‌شده

 

غذاهای سرخ‌شده مانند ناگت مرغ، همبرگر و سیب زمینی سرخ‌شده اغلب حاوی چربی‌های ترانس هستند و باعث بروز التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن می‌شوند، پیری سلولی را تسریع می‌کنند و خطر ابتلا به بیماری‌های مرتبط با افزایش سن مانند بیماری قلبی و دیابت را افزایش می‌دهند.

 

۲) گوشت‌های فرآوری‌شده

 

مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی می‌شود.

source

توسط visitmag.ir