یزدان افشاری در مراسم رونمایی از کتاب «عقده حقارت در نوجوانان، پیشگیری و درمان» گفت: فرهنگ ملت ما با مبانی ارزشمند و اصیل اسلامی عجین شده و این یک ارزش برای ما محسوب میشود.
وی گفت: با پیشرفت فضای مجازی بهعنوان یک قتلگاه خطرناک، آسیبهای اجتماعی زیادی بهوجود آمده که یکی از معضلات اجتماعی، خودکشیهایی است که بخشی از آن به دلیل سرخوردگیها و کاستیهای حوزههای مختلف شخصیتی است.
افشاری افزود: رسالت همه ما بهعنوان تاثیرگذاران این است که در قبال این مشکلات و معضلات با کارهای فرهنگی برای تاثیر بر شخصیت و فکر جوانان جامعه برنامهریزی داشته باشیم.
وی با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی و هفته بسیج گفت: حجتالاسلام فضیلتینیا با نگارش این کتاب با استفاده از فضای علمی و تحقیق، کاری ارزشمند را از ارائه راهکارهای کمکردن عقدههای حقارت در جوانان انجام داد.
حجتالاسلام فضیلتینیا، نویسنده این کتاب نیز با اشاره به مهم بودن دوران نوجوانی، گفت: با وجود تکنولوژیهای برتر و گسترش علم، متاسفانه هنوز آرامش به عنوان گمشده بشر محسوب میشود.
وی افزود: تغییرات فرهنگ اصیل و تبدیل به سبک زندگی نوین، ضعف برقراری روابط عاطفی خانوادگی و احساس خودکمبینی به عنوان سد پیشرفت موجب رفتارهای نامطلوب و غیرعادی در بازه زمانی نوجوانی شده است.
فضیلتینیا خاطرنشان کرد: ضعف صفات، احساس ذلت و خواری، کنارهگیری اجتماعی و کارهای بزرگ، مسامحه در امور خطیر، اضطراب، احساس حقارت، خشونتگرایی، برتریطلبی، انتقادناپذیری، مسئولیتگریزی، قانونستیزی، اعتیاد و بزهکاری از جمله معضلات اجتماعی است که مبدا احساس حقارت در نوجوانی و جوانی محسوب میشود.
وی افزود: در این کتاب با تکیه به روشهای پیشگیری و درمان آسیبهای اخلاقی در ۳ حیطه شناخت، عواطف و رفتار سعی شده تا از پریشانخاطری و عقده حقارت در نوجوانان جلوگیری شود.
source